2777
2789
آفرین چ خوب..

اره خوبه ولی ما کارمندا همیشه حسرت خواب صبح داریم همیشه خستس ادم وقت تفریح درست درمون نداریم وقتام دست خودم نیست همش باید یکی به ادم دستور بده هزارتا اخلاق جورواجورم دوربرته هرکی یه زری میزنه و خلاصه ممکنه اعصابتم خورد شه اینارم داره اگه وضع شوهراتون خوبه تو خونه باشین یا یه کاری که تایمش خیلی کم باشه

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خوبه ولی ما کارمندا همیشه حسرت خواب صبح داریم همیشه خستس ادم وقت تفریح درست درمون نداریم وقتام د ...

اره خب هرچیزی سختیای خودشو داره شرایط فرق میکنه درکل بابرنامه ریزی میشه کارارو پیش برد 

اره خب هرچیزی سختیای خودشو داره شرایط فرق میکنه درکل بابرنامه ریزی میشه کارارو پیش برد 

مخصوصا یه مادرشوهر نفهم رو اعصاب داشته باشی من هر روز ساعت 7 می رسم خونه 6 صبحم بیدار میشم هر هفتم می رم خونش بازم بعد 4 سال دهنش بسته نمیشه هی میگه بیاین هر دفعه هم توضیح دادم که من 7 بیام جنازم تا خونشونم 2 ساعت راهه میخواد حرصه منو دربیاره اینجوری میکنه باید دوروریاتم سالم باشن

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  

من خودم چن وقته عروسی کردم مستقل شدم ازصب ک بیدار میشم همش درگیرم چن ساعتم تو آشپزخونم میخام کنارش درسمم ادامه بدم بعدشم بسته ب رشتم کارکنم نگرانم نکنه نتونم خونه رو مدیریت کنم میدونمم خودم حساسیت ب خرج میدم ک اینهمه از روزم رو اینجوری میگذرونم اومدم بپرسم راهنماییم کنین..

یه پسر ۱۸ ماهه شیطون دارم ببین خب طبیعتا وقتم خیلی پره، زمان استراحتم کمه. هر شب شام مخصوص نمیپزم ا ...

بچت را کی نگه میداره؟ساعت کاریت چه طوره؟ شوهرت کارمنده یا تایم کاریش دست خودشه؟؟؟

اگه کسی تصمیمش سر کار رفتن باشه به نظرش احترام میذارم و این که دوست داره میتونه بره ولی اگه واقعا این کار احتیاج نداشته باشه ترجیح من اینه که یه آقا سرکار باشه یه لقمه نون و خانواده‌اش ببره نکنه ن خانم که به کاری احتیاج نداره