2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزمون‌ قبول نشدم منتظر آزمون جدیدم درصدام بالا بودن ولی عجیبه که رد شدم😢

واییی مضطرب شدم.منم رتبم دوهزار شده.😓البته من کنکور سراسری دادم

کاربری قبلیم ترکیییید😡🤦‍♀️
من فقط خاستم از تجربیات بقیه استفاده کنم همین دوست عزیز

نه میدونم گلم

آخه یه سری از دوستان میان الان برای کل خانمای جامعه نسخه میپیچن.منظورم به اونا بود

هرکس فقط مسئول زندگی خودشه

ببخشید اگه لحنم تند بود

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

شعل خوب کارمندی باشه

باپرستاری اصلا هم شیفت شب داره اذیت میشه ادم هم با همراه مریص ها هرثانیه حرف ودعوا کلا بده

کارمند بانک،مهندس صنایع غذایی بخونی مهندس کارخونه باشی،دبیر باشی،استاددانشگاه باشی خوبه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
هیچ مشکلی تو مدیریت کاراتون پیش نمیاد؟؟؟بچه دارین؟

یه پسر ۱۸ ماهه شیطون دارم

ببین خب طبیعتا وقتم خیلی پره، زمان استراحتم کمه. هر شب شام مخصوص نمیپزم اما خب اینا از نظرم مشکل نیست. اینجوری شادترم از وقتی که تو خونه ام و همسرمم راضیه.