2777
2789
بدو بدو کم شم

😂😂😂😂تحمل داشته بااش گلم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم اره حلقه ام دارم وکلی چیزای دیگه مثل کش وتوپ پیلاتس ودمبل و... ولی فقط دارم     ...

من برا عروسیم هشت کیلو تو ی ماه کم کردم میرقصیدم و میرفم شنا روزیم هزار تا حلقه میزدم تیپم عالی شده بود

تو فکر این نباش که سریع وزن کم کنی چون خدایی نکرده یه مشکل دیگه واست پیش میاد. اول بشین تصمیمتو بنویس و بعد بنویس که چی میشه اگه لاغر بشی مثلا اندامت خیلی قشنگ تر از الانت میشه و شادتر میشی و سالم تر و اینا. و بهش فکر کن. خودت با خودت باید به این نتیجه برسی که میخوای و قول بدی به خودت که میتونی. من خودم روزای اول هیچ تغییری نمیدیدم ناراحت میشدم ولی ادامه میدادم چون هدفم بزرگ بود و دنبال اعتماد به نفس بودم. 

کالری شماری، پیاده روی حتی تو خونه ولی در حد یه ساعت دو ساعت، ناشتا موادی که کمک میکنه به چربی سوزی و بهت میسازه بخور، چای سبز عالیه، رقص به هر مقداری که بلدی. مهمه که بدنت حرکت کنه. حلقه هم خوبه. 

با کالری شماری هرچیزی میتونی بخوری، فقط کمتر. یعنی من اینجوری بودم. حساب کتاب داشته باشه خوردنت و اگه بیشتر از حد مجازت خوردی تنبیهت این باشه که بیشتر پیاده روی کنی، یا هر فعالیت بدنی دیگه. قطعا لاغر میشی و هیچ مشکلیم واست پیش نمیاد.

من برا عروسیم هشت کیلو تو ی ماه کم کردم میرقصیدم و میرفم شنا روزیم هزار تا حلقه میزدم تیپم عالی شده ...

اره من فقط کافیه اراده کنم ویه هفته انجام بدم دیگه رو دور ورزش میفتم وسریع وزن کم میکنم ولی معضل همون اراده اس

حدودا دوماهه از ۸۷ رسیدم ۷۷  .۱۲۰۰ میخورم دوروز در هفته ۵۰۰ تا ۶۰۰

چطوری؟

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم