2777
2789
واینکه گرده گل وژل رویالم اصله اصله.بابام خودش ازکندوهاشون برام گرفته

ببخشید پدرتون برای فروش هم ژل رویال میفروشن اخه اینقدر تقلبی هست میترسم من ۱۲ ساله باردار نشدم گفتم استفاده کنم شاید نتیجه داشته باشه ولی نمیشه اطمینان کرد همه چی تقلبی شده حتی عسل

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم طبیعی بود.ولی دیگه الان فصلشش نیست جلوترمیگفتی یه شیشه داشتن فروخدن تموم شد.من خودم ماه پیش کامل خوردم این ماه نداشتم یه کوچولوبودقاطی عسل کردم هرروزباهفت تاسیاه دونه میخورم نمیدونم دیگه هرچی خدابخوادالبته پیازدرمانی ورازیانه وبومادران وگرده گل و.....میخورم...دیگه ببینیم چی میششه.شماکجازندگی میکنید.البته گرده گل اصل دارن من خودمم میخورم که اونوکمترازیک کیلونمیدن.اگه بخوایدومسیرتون بخوره تشریف بیارین بگیرین.عسلشونم طبیعیه

شمامشکلتون چیه اگه ناراحت نمیشین

مشکلی ندارم عزیزم چند روز پیشم ازمایشات دوبارچک کردم ذخیره تخمدانم ۲.۵ بود دکتر گفت بد نیست سنم ۳۶ ساله داره دیر میشه چندماه پیش باردار شدم بعد این همه سال ولی سقط شد دکتر گفت شاید تخمک یا اسپرم بی کیفیت بوده شوهرمم برای ازمایش همکاری نمیکنه گفتم نمیدونم وصعیتش چجوریه شاید اینو بخوره اگر مشکلیم داشته باشه یرطرف شه یا خودم همینطور شاید کیفیت تخمک من خوب نبوده خسته شدم دیگه

شمامشکلتون چیه اگه ناراحت نمیشین

گفتم اگر اثریم نداشته باشه خوردنش ضرر نداره وقتی ادم درموندس هر چیزی رو چنگ میزنه شاید فرجی بشه هرچند اول خدا ولی خوب خودمم باید یک کاری بکنم

مشکلی ندارم عزیزم چند روز پیشم ازمایشات دوبارچک کردم ذخیره تخمدانم ۲.۵ بود دکتر گفت بد نیست سنم ۳۶ س ...

منم هشت سال منتظرم ذخیره تخمدانم دوسال پیش لب مرزبود.تخمدانامم داشت کوچیک کوچیک میش .دوسال درمان روول کردم پیازدرمانی وگیاهی وژل رویال وگرده گلم تقریباسه ماهه شروع کردم باورت میشه رفتم سنوگفت تخمدانهاسایزعالی رحم خوب وعالی مایع ازادم برای تخمک گذاری داشتم

عزیزم من توزیع کننده ژل رویالم  چندین مورد بارداری با ژل رویال داشتیم خانم و اقا هر دوشون مصرف کردن 

البته بشرط داشتن تخمک .خانمی ک تخمکش صفر باشه نمیشه 

تخمک ضعیف رو فوق العاده تقویت میکنه و فولیکول رو بالا میاره .بعد از ی ماه مصرف با ازمایش مشخصه تاثیرش 

و برای اقا اگه نیاز ب جراحی واریکوسل نداشته باشن اسپرمشون تقویت میشه ظرف یکماه 

مشاوره رایگان خاستین در خدمتم ۰۹۱۰۴۹۴۳۰۰۲ صفی نژاد