2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل رویال غذای زنبورملکه هستش که زنبورای کارگرمیسازن زنبورای کارگردوسه هفته زندن ولی ملکه که ژل رویال میخوره هفت هشت سال عمرمیکنه وبااین ژل رویال درروزمیلیونهاتخم ریزی میکنه سرشارازویتامینهاوموادمعدنی وموادایی که توهیچ ماده غذایی نیست روداره وخیلی مقویه.امتحان کردن که روباروری انسانم خیلی تاثیرداره.کسایی بودن چندین سال باردارنمیشدن خوردن وباردارشدن.من خودم این ماه خوردم.الانم نزدیک تخمک گذاریمه واینه هشت ساله منتظرنی نی هستم.خواستم ببینم کیااستفاده کردن.البته بایداصل باشه تااثرکنه

من شوهرم استفاده کرد. عالیه واقعا. خودم یکی دو بار استفاده کردم بلافاصله زیر چونه م جوش زد. ترسیدم ف ...

شماباردارشدی.همسرتون برای چی استفاده کرد.مچکرازپاسخهاتون

شماباردارشدی.همسرتون برای چی استفاده کرد.مچکرازپاسخهاتون

نمیدونم مصرف ژل رویال تاثیر داشت یا نه چون درست همون ماه شروع کرده بود مصرفشو.(خب اسپرم 70 روز زمان میبره ساخته شه) منم همون ماه باردار شدم. شوهرم مورفولوژی اسپرمش پایین بود. تعداد و سرعتش طبیعی بود. 

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱

خب خداروشکرگلم.من خودم هشت ساله منتظرنی نی ام ینی ارزوی یه بیبی چک مثبت دارم.ازداروبگیرتاآی وآی ولاپاراسکپی وعکس رنگی وحتی یه مکروشکست خورده که اصل جنین تشکیل نشددارم.دوسال بی خیال دوادرمون شدم.الان دوماه پیازدرمانی ویک لیوان صبح رازیانه شب بومادران.این ماهم ژل رویال روزی دوبار.باگرده گل میخورم.امروزتقریباوسط سیکلمه.دوطرف تخمدان دل دردشدیدداشتم الان کم شده.نمیدونم نتیجه میگیرم یانه😊

خب خداروشکرگلم.من خودم هشت ساله منتظرنی نی ام ینی ارزوی یه بیبی چک مثبت دارم.ازداروبگیرتاآی وآی ولاپ ...

مشکلت چیه دقیقا عزیزم؟ حتما مصرفشو ادامه بده به نظر من عالیه. حتی من شنیدم برای ذخیره پایین مصرف میکنن تا تخمدان فعال بشه اینجور باشه تو پلی کیستیک حتی ممکنه منجر به چند قلو زایی بشه. اگه شوهرت هم ضعیفه بهش حتما بده مصرف کنه. ان شا الله به حق این ایام عزیز انتظارت پایان میگیره و زود جواب میگیری. هشت سال زمان زیادیه اما ان شا الله باردار که شدی خستگی ش رو کلا فراموش میکنی. ❤

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱

والاتخمدانام اول سالم بودبعددوسال گفتن ذخیرتخمدانت پایین وتخمدانات به شدت کوچیک.فکرکن ازاندازه بیست ونه سی رسیدتخمدانام به دوازده سیزده دوتاشم.گفتن داری یاعسه میشی بابیست وسه چهارسال سن.ولی نمیدونم لطف خدابودیاچی ماه پیش یک رفتم چکاپ.سنوگفت سایزتخمدانه نرمال.بیست وهشت نه بودسایزشون.من دوماه بودپیازدرمانی میکردم بعدرفتم دکتر.چهارماه پیش رفتم دوبارسنوجاهای مختلف دوتاشونم گفتن سایزتخمدانهاخیلی کوچیک

گرده گلم یک ماهه میخورم.ژل رویالم الان دوهفتس میخورم ازسه چهارروزقبل پریودی.روزی دوبارسه بارخوردم تاامرو.امروزم فکرکنم تخمک گذاریمه چون دوطرف چندساعت دردشدیدگرفت.الان ارومه.ولی ترشح ندارم