2777
2789
مشکلت چیه دقیقا عزیزم؟ حتما مصرفشو ادامه بده به نظر من عالیه. حتی من شنیدم برای ذخیره پایین مصرف میک ...

مرسی فداتشم.توالان بارداری برای من تواین روزای عزیزدعاکن.خیلی دارم تلاش میکنم.امیدمم فقط به خداست.دیگه نمیرم سراغ درمان شیمیایی خیلی سرش زجراکشیدم....خداکنه جواب بگیرم.دلم بی بی چک مثبت میخواد😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والاتخمدانام اول سالم بودبعددوسال گفتن ذخیرتخمدانت پایین وتخمدانات به شدت کوچیک.فکرکن ازاندازه بیست ...

خب خدا رو شکر که مشکل ذخیره پایین نبود. این فکر کنم یعنی فعالیت تخمدانات کمه یعنی سیکل های بدون تخمک گذاری زیاد برات پیش میاد. حتما حتما ژل رویال رو مصرف کن. وقتی ترشحات تخمک گذاری رو دیدی اقدام کن چون فکر کنم ترشحات رو هم زیاد میکنه که اینم خیلی خوبه. ضمنا یهراهکار موثر هم هست که اگه انجام بدی خیلی کمک میکنه که بدونی تخمک گذاری ت کی و چه جوریه. دمای بدن تو حتما اگه میتونی صبحها تو رختخواب اندازه بگیر. یه موقع که یه کوچولو افت کرد روز تخمک گذاری ت یا روز قبلشه. دو روز پایین می مونه و بعد یهو خیلی سرعتی میره بالا. اون یعنی تخمک گذاری داشتی و تموم شده. بعدشم اگه اندازه گیری رو ادامه بدی تقریبا شاید بتونی متوجه شی بارداری رو. این روش رو هم تونستی امتحان کن به نظرم.

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
مرسی فداتشم.توالان بارداری برای من تواین روزای عزیزدعاکن.خیلی دارم تلاش میکنم.امیدمم فقط به خداست.دی ...

حتما گلم مطمئن باش اگه قابل باشه دعام به یادت هستم❤ منم دو سه سال منتظر بودم و 35سالمه خیلی نگران بودم. اما برای خدا هیچ کاری سخت نیست. توکل به خدا کن و امیدوار باش. ان شا الله زود دلتو شاد میکنه. 

خب خدا رو شکر که مشکل ذخیره پایین نبود. این فکر کنم یعنی فعالیت تخمدانات کمه یعنی سیکل های بدون تخمک ...

دماسنجم ازایناست که رویه تخته چوبیه.چجوری استفاده کنم

واینکه گرده گل وژل رویالم اصله اصله.بابام خودش ازکندوهاشون برام گرفته

آره اصلشو منم با قیمت بالا پیدا کردم اما ارزششو داره. یه طعم ترش خفیفی داشت مال من حالت گس هم داشت. این نشونه اصل بودنه میگن.

انشاالله.توکل به خودش امیدم به خودشه.انشاالله دوهفته دیگه بیام اینجاخبربارداریموبدم تاکسایی که ناامیدن.این کارایی روکه من کردم انجام بدن انشاالله نتیجه بگیرن

انشاالله.توکل به خودش امیدم به خودشه.انشاالله دوهفته دیگه بیام اینجاخبربارداریموبدم تاکسایی که ناامی ...

ان شا الله عزیزم بی صبرانه منتظرم بیای خبر خوش بدی. این تاپیک رو ذخیره میکنم که گمت نکنم.