foroughiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 291 عنوان ناراحتم 139 بازدید | 9 پست امروز توی جمعی بودم که یه نفر قبلا بهم توهین کرده بود و حرفهای بیخودی زده بود اونجا بودش.ولی من باهاش روبوسی کردم وعادی برخورد کردم الان همش دارم خودخوری میکنم کاش بیمحلی میکردم یا اصلا روبوسی و...نمیکردم 1398/06/20 | 06:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 منم برام پيش اومدهولى پشيمون نيستمطرف سنش خيلى بالا بود اينكارو كردم كه اگه درو از جون اتفاقى براش افتاد از قهر بودنم باهاش عذاب وجدان نگيرم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
itsroza عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3060 بهترین کارو کردین، بخشش و بزرگواری خودتونو نشون دادین عزیزم
foroughiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 291 منم برام پيش اومده ولى پشيمون نيستم طرف سنش خيلى بالا بود اينكارو كردم كه اگه درو از جون اتفاقى بر ... طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و..ولی اخرش میگم حالا فکرمیکنه چه ادمیه
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و ... ميدونىنميدونم چرا حداقل براى منوقتى ميبخشم احساس فوق العاده اى دارم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
باران1409 عضویت: 1392/08/26 تعداد پست: 4690 طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و ... اتفاقا وقتي حرفا و متكاي كسي كه داره بهت توهين ميكنه رو به هيچ جاييت نگيري و واكنش نشون ندي بيشتر ميسوزه
foroughiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 291 بهترین کارو کردین، بخشش و بزرگواری خودتونو نشون دادین عزیزم همش میگم نکنه بگه خب این که واسش مهم نیس دوباره این جراتو به خودش بده اذیت کنه
itsroza عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3060 همش میگم نکنه بگه خب این که واسش مهم نیس دوباره این جراتو به خودش بده اذیت کنه نه عزیزم اگه باز تکرار کرد با حرف خوش بهشون تذکر بدین