2777
2789
عنوان

ناراحتم

139 بازدید | 9 پست

امروز توی جمعی بودم که یه نفر قبلا بهم توهین کرده بود و حرفهای بیخودی زده بود اونجا بودش.ولی من باهاش روبوسی کردم وعادی برخورد کردم الان همش دارم خودخوری میکنم کاش بیمحلی میکردم یا اصلا روبوسی و...نمیکردم

منم برام پيش اومده

ولى پشيمون نيستم

طرف سنش خيلى بالا بود اينكارو كردم كه اگه درو از جون اتفاقى براش افتاد از قهر بودنم باهاش عذاب وجدان نگيرم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم برام پيش اومده ولى پشيمون نيستم طرف سنش خيلى بالا بود اينكارو كردم كه اگه درو از جون اتفاقى بر ...

طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و..ولی اخرش میگم حالا فکرمیکنه چه ادمیه

طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و ...

ميدونى

نميدونم چرا حداقل براى من

وقتى ميبخشم احساس فوق العاده اى دارم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
طرف زن پدر شوهرم و یه جورایی بشدت حسودوازمن خوشش نمیادهمش میخوام بگم بخاطر شوهرم بود و اشکال نداره و ...

اتفاقا وقتي حرفا و متكاي كسي كه داره بهت توهين ميكنه رو به هيچ جاييت نگيري و واكنش نشون ندي بيشتر ميسوزه