2777
2789
عنوان

احساس میکنم 😞

198 بازدید | 22 پست

مامان خوبی نیستم برا بچم 😞😞😞😞

شبا که میخابه کلی غصه میخورم که چرا اونقدری که باید بهش خوش نگذشت 😞😞😞

شما روزی چند ساعت با بچتون بازی میکنید ؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیییییزم دقیقا مشکل تو رو دارم خیلی خیلی حس بدیه 

جوونم سنم کمه ولی نمیدونم چرا حوصله ی بازی کردن باهاشو ندارم.....

دختر عموم همش میگه خوشبحالت بچه داری باهاش بازی میکنی کاش منم داشتم.. 

نمیدونه که حوصله ندارم اصلا 😞😞😞

روزی سه ساعت میبرمش بیرون

اونروزی که حموم بره 3 ساعت آب بازی و بیرون نمیره

...

هیچکدوممون کامل نیستیم 

علاوه براین همیشه بهترینایی رو براشون میخوایم و انتظار داریم ابرقهرمان باشیم

اگر باهاش مهربونی خیلی میبوسیش اگر دعواش نمیکنی سرش فریاد نمیکشی اگر از همه کارای غیرخطرناک منعش نمیکنی و میذاری هر کنجکاوی داره انجام بده... مامان خوبی هستی

منم وقتی خونه خودمم همینه وضعمه!!!درکت میکنم

خونه پدرشوهرم خیلی خیلی بزرگه چند وقت اومدم خونشون انقد بازی میکنه تو حیاط با عمه و عموش بیهوش میشه در صورتی که خونه ی خودم با هزارتا ترس میخوابوندمش

من که از بچه آوردن پشیمون شدم...اصلا اعصابم نمیکشه ..گاهی باهاش دعوا میکنم ...

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

بهترین سنه بچگیش داره تموم میشه 😞😞😞دوسال دیگه میره مدرسه دلم نمیخاد حسرت داشته باشه 😞😞😞😞😞

الان که دارم تایپ میکنم بغض گلومو گرفته و دارم گریه میکنم 😞😞😞😞😭😭😭😭😭

جوونم سنم کمه ولی نمیدونم چرا حوصله ی بازی کردن باهاشو ندارم..... دختر عموم همش میگه خوشبحالت بچه د ...

بخدا منم همینم اصلا حوصله ی بازی کردن ندارم پسر بچه است هشت سالشه همش میگه بیا بازی اونم چی بسکتبال والیبال که باید جنب و جوش باشه تنهاست خواهر برادرم نداره از خودم بدم میاد دیگه علنا معترض شده میگه منو اندازه ی مورچه ادم حساب نمیکنی همش گوشی دستته 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
روزی سه ساعت میبرمش بیرون اونروزی که حموم بره 3 ساعت آب بازی و بیرون نمیره ... هیچکدوممون کامل نی ...

خیلی میبوسمش براش شعر میخونم انگلیسی یادش میدم نقاشی یادش میدم ولی خب اونی که نیستم که فکرشو میکردم.

اونقد که خودش دوس داره براش وقت نمیزارم 

البته گاهی که اذیت و شیطونی میکنه متاسفانه دعواش میکنم 😭😭بعدم کلی تو دلم ب خودم فوش میدم