2777
2789
عنوان

احساس میکنم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
روزی سه ساعت میبرمش بیرون اونروزی که حموم بره 3 ساعت آب بازی و بیرون نمیره ... هیچکدوممون کامل نی ...

پسر من خیلی لجبازو لوس شده...وقتی یه چیزی میخواد خیلی گریه میکنه ...البته من مقاومت میکنم در برابر خواسته های بیجاش..

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
بخدا منم همینم اصلا حوصله ی بازی کردن ندارم پسر بچه است هشت سالشه همش میگه بیا بازی اونم چی بسکتبال ...

من تو خونه کار در منزل گرفتم اصلا وقت ندارم یا باید اشپزی و ظرف شستن و.... کلی کارای خونه 

خودت میدونی که ...

ولی امتحان کردم کاری هم نداشته باشم نهایت نیم ساعت بیشتر حوصله ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من خیلی لجبازو لوس شده...وقتی یه چیزی میخواد خیلی گریه میکنه ...البته من مقاومت میکنم در برابر خ ...

من از اول چیزی که میخواسته رو بهش دادم 

هرچیز بی خطری

با نمکدون نمک پاشیدن ... آرد پاشیدن روی میزناهاخوری خط خطی کردن میز تی وی با مداد شمعی ...

اما اگر برای چیزخطرناک لجبازی کنه سر حرفت بمون

حتی اگر تا یه ساعت گریه کرد

پسر من شدیدا عاشق اینه که همش منو ببوسه یا همش به من بچسبه خب منم عصبی میشم حدی داره بوس و بغل نمیخوام لوس بار بیاد و یه اخلاق دیگش اینه خیلی خیلی سوال میپرسه و همه چی براش تعجب اوره و خیلی حرف میزنه خب عصبی میشم میگم چقدر حرف میزنی انقدر این اتفاقا پیش اومده که همش میگه من خیلی حرف میزنم من خیلی بی لیاقتم برای مادر شدن احساس میکنم ولی شبا که میشه میگم از فردا دیگه نمیکنم ولی زوز از نو روزی از نو

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
من از اول چیزی که میخواسته رو بهش دادم  هرچیز بی خطری با نمکدون نمک پاشیدن ... آرد پاشیدن روی ...

خیلی حالم گرفتس...میگم شاید مادر بودن رو بلد نبودم...همش میگم نکنه فقط بچه من اینجوریه ...ناگفته نماند که خیلی باهوشه وهمه چیزو میفهمه

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
خیلی حالم گرفتس...میگم شاید مادر بودن رو بلد نبودم...همش میگم نکنه فقط بچه من اینجوریه ...ناگفته نما ...

عزیزم خدا حفظت کنه سایه ات بالا سرش باشه هیچکس بهتر از تو که مادرشی براش نیس💕

ما فقط میتونیم هردفعه یاد بگیریم توی یه موقعیت بهتر باشیم 

پسر من شدیدا عاشق اینه که همش منو ببوسه یا همش به من بچسبه خب منم عصبی میشم حدی داره بوس و بغل نمیخو ...

دختر منم خیلی حرف میزنه چند روز پیش گفت مامان من خیلی حرف میزنم عوضش حوصلت سرنمیره ولی فک کنم  سرت درد میگیره !!!!