2777
2789

سلام. همسرم پزشکه و داره کار میکنه روی این موضوع اگر مشتاق باشید میتونم کمکتون کنم...

علت این موضوع پزشکی و طبی نیست و ربط داره به همزاد و چشم زخم و جادو...درمانشم با رفتن پیش رمال و دعانویس نیست بلکه با قران هست...و خیلی از بیمارای فامیل و غیر فامیل و حتی بیمارای خودش خوب شدن و دیگ سردرد ندارن.

سلام. همسرم پزشکه و داره کار میکنه روی این موضوع اگر مشتاق باشید میتونم کمکتون کنم... علت این موضوع ...

سلام میشه بگید چجوری؟ من الان ۲۰ روزه یک سره سردرد های شدیدی دارم به طوری ک پشت سرم میسوزه تورو خدا کمکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه بگید چجوری؟ من الان ۲۰ روزه یک سره سردرد های شدیدی دارم به طوری ک پشت سرم میسوزه تورو خدا ...

در این زمینه کتابی نوشتن که میتونید مطالعه کنید 

کتاب بیماری های ناشی از شیطان جنی،چشم زخم و جادو و علاج قطعی آن

نویسنده: دکتر مجتبی خوانساری
مقدمه: حجت الاسلام مراد نام پور

جهت سفارش به سایت زیر مراجعه کنید👇🏻

چنانچه تمایل دارید ما را در ایناستاگرام همراهی کنید به ادرس زیر مراجعه کنید.👇🏻
@shfaye_elahi
https://www.instagram.com/p/CHT0cw2Bauf/?utm_source=ig_web_copy_link

سلام

میگرن من خیلی خیلی وحشتناک بود، پیش میومد سه الی چهار روز پشت سر هم بدون وقفه درد شدیدی داشتم، طوری که تا بستری نمیشدم و چندین آمپول مسکن قوی تو سرمم نمیزدن آروم نمیشد، زالو انداختمفایده نداشت، چندین بار پیش پزشکای مختلف از جراح و نورولوژیست تا متخصص پوست و ... رفتم و بوتاکس تزریق کردن، فایده نداشت، طب سنتی و طب سوزنی هم رفتم، فایده نداشت، خدا خیرش بده یکی دکتر نیما گنجی رو بهم معرفی کرد، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتیه، خیلی خوب بود باسواده، با دستگاه لورتا، خیلی زود تونست درمانم کنه

همیشه دعاش میکنم، حتما یه سر برید پیشش 

صادقانه میگه چقد احتمال داره بتونه درمانت کنه

من از دوره دبیرستان میگرن داشتم و واقعا نمیتونستم تحملش کنم یکی از راه هایی که انجام میدادم دوش آب گرم بود و ساعت‌ها زیر دوش می موندم که یکم دردش کمتر بشه اما الان از روش‌های بدون دارو در آن استفاده می کنم پیشه دکتر فرامرز ذاکری که واقعا یکی از بهترین روانپزشک های تهران هستن

منوپدرم بانمک مشاورطب سنتی خوب شدیم جفتمون اینقدر میگرنمون شدید بود از صداونور حالت تهوع می‌گرفتیم

اما بامشاوره و داروهای پستی متخصص طب سنتی الان یکساله میگرن قهرکرده ازوجودنمون به امید خدا

واستا آدرسشو برات پیدا کنم بفرستم فرمشو پر کن وسلامتتو بدست بیارماروهم دعاکن

منوپدرم بانمک مشاورطب سنتی خوب شدیم جفتمون اینقدر میگرنمون شدید بود از صداونور حالت تهوع می‌گرفتیم ...

انشااله همیشه تنتون سالم باشه .میگرن بابای منم دوسه ماهه وب شده خدارو شکر .ولی سیزده سال هرروز درد میکشید .حالا که اون خوب شده داره میاد سراغ من !!خودم دارم دارو مصرف میکنم اگر لازم شد و جواب نگرفتم حتما از این آدرسی که گفتی استفاده میکنم .دستت طلا