من خودم از زمان کنکور میگرن گرفتم و متاسفانه هرراهیو امتحان کردم فقط موقتی جواب داد. ولی بعد از کلی سرچ این مطلب و اطلاعاتش خیلی بدردم خورد طوری که الان میتونم خیلی بیشتر از قبل میگرنم رو کنترل کنم.
براتون میذارم امیدوارم به دردتون بخوره.
نتیجه ی حاصل از درمان دارویی میگرن چیست؟ بهترین دارو برای درمان سردرد میگرن چیست؟
چه دارویی برای درمان سریع میگرن وجود دارد؟
درمان دارویی میگرن اولین قدم برای کنترل این سردرد و بهبود حال بیمار می باشد. تشخیص نوع سردرد میگرن و بررسی علائم ناشی از آن می تواند متخصص مغز و اعصاب را در انتخاب داروهای مناسب برای درمان این سردرد کمک کند.
در این مبحث به معرفی داروهای مناسب برای درمان میگرن می پردازیم. به خاطر داشته باشید؛ مصرف داروهای معرفی شده در این مقاله باید زیر نظر متخصص مغز و اعصاب و متناسب با تجویز وی صورت پذیرد.
شاید (برای درمان میگرن چه بخوریم؟) اولین سوالی باشد که ذهن فرد مبتلا به سردرد میگرن را به خود جلب کند!!!
پاسخ شما به این سوال چیست؟ تغییر در سبد غذایی مصرفی و استفاده از داروهای مناسب می تواند فرد را در مقابل حملات سردرد میگرن تقویت و این سردرد را کنترل نماید.
برای سهولت در بررسی دقیق روش های مناسب برای درمان دارویی میگرن، به موارد زیر دقت نمایید:
درمان یک حمله حاد شامل رهایی هرچه سریع تر از سردرد و برگشتن به عملکرد طبیعی است. این درمان اساسا شامل به کار بردن ۲ گروه از داروها است: داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی
- NSAIDs)) و تریپتان ها
مصرف دوزهای مناسب NSAIDs جوابگوی موثری برای اکثر سردردهای میگرنی در کودکان (در مراحل ابتدایی حمله) می باشد.
ایبوبروفن ثابت شده ترین دارو می باشد که با دوز ۱۰-۷٫۵ میلی گرم به ازای هر کیلو گرم استفاده می شود.
- (در مواردی که مصرف NSAIDs کنتراندیکاسیون دارد، استامینوفن (mg/kg15) می تواند موثر باشد.)