2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بیشتر توضیح‌بدید؟

همون اول اولش كه ميخاد شروع بشه چشمم ميبندم تو رو شويي قسمت چشم و پيشونيم اب گرم ميگيرم بعد با پارچه يا حوله گرم ميبندم چشممو ميرم جاي تاريك خوب ميشم ولي اگه خ شديد باشه مسكن ميخورم

چه قرصی؟ارگوتامین نایاب شده .بابام میگرن دارن خیلی وحشتناک

نه ارگوتامین منو خوب نمیکنه فقط میگراکیم یا سومیگرال

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

من میگرن دارم تزریق بوتاکس انجام دادم پیش دکتر آقا میری
الان 6 ماه گذشته خداروشکر سردرد نداشتم، میگن بعد 6 ماه یا یه سال سردرد برمیگرده امام خداروشکر واسه من نشده هنوز
https://dr-aghamiri.com/2019/08/13/درمان-میگرن-با-بوتاکس/
https://dr-aghamiri.com/2019/05/16/میگرن-چیست؛علل-و-علائم-میگرن-را-بشناسی/

افراد مبتلا به میگرن سردردهایی فراتر از حد تحمل شان را تجربه می‌کنند. خیلی اوقات سردرد برای افراد به طور گذرا رخ می‌دهد و ارتباطی با میگرن ندارد. بین سردرد و میگرن تفاوت‌های اساسی وجود دارد. آگاهی از نشانه‌های میگرن به شما کمک می‌کند تا این تفاوت‌ها را بشناسید و با اقدام به موقع مناسب‌ترین درمان‌ها را دریافت کنید. میگرن به سردردهای شدید که اغلب در یک طرف سر هستند و با علائم دیگری چون تهوع و ضعف، مشخص می‌شوند. این بیماری تمام جنبه‌های زندگی فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در بسیاری موارد عملکرد او را مختل می‌کند؛ بنابراین شناخت راه‌های پیشگیری و درمان میگرن اهمیت زیادی دارد.

منبع : درمان میگرن | به همراه شناخت انواع، علل و نشانه های میگرن

من خودم از زمان کنکور میگرن گرفتم و متاسفانه هرراهیو امتحان کردم فقط موقتی جواب داد. ولی بعد از کلی سرچ این مطلب و اطلاعاتش خیلی بدردم خورد طوری که الان میتونم خیلی بیشتر از قبل میگرنم رو کنترل کنم.

براتون میذارم امیدوارم به دردتون بخوره.

نتیجه ی حاصل از درمان دارویی میگرن چیست؟ بهترین دارو برای درمان سردرد میگرن چیست؟

چه دارویی برای درمان سریع میگرن وجود دارد؟

درمان دارویی میگرن اولین قدم برای کنترل این سردرد و بهبود حال بیمار می باشد. تشخیص نوع سردرد میگرن و بررسی علائم ناشی از آن می تواند متخصص مغز و اعصاب را در انتخاب داروهای مناسب برای درمان این سردرد کمک کند.

در این مبحث به معرفی داروهای مناسب برای درمان میگرن می پردازیم. به خاطر داشته باشید؛ مصرف داروهای معرفی شده در این مقاله باید زیر نظر متخصص مغز و اعصاب و متناسب با تجویز وی صورت پذیرد.

شاید (برای درمان میگرن چه بخوریم؟) اولین سوالی باشد که ذهن فرد مبتلا به سردرد میگرن را به خود جلب کند!!!

پاسخ شما به این سوال چیست؟ تغییر در سبد غذایی مصرفی و استفاده از داروهای مناسب می تواند فرد را در مقابل حملات سردرد میگرن تقویت و این سردرد را کنترل نماید.

برای سهولت در بررسی دقیق روش های مناسب برای درمان دارویی میگرن، به موارد زیر دقت نمایید:

درمان یک حمله حاد شامل رهایی هرچه سریع تر از سردرد و برگشتن به عملکرد طبیعی است. این درمان اساسا شامل به کار بردن ۲ گروه از داروها است: داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی

1. NSAIDs)) و تریپتان ها

مصرف دوزهای مناسب NSAIDs جوابگوی موثری برای اکثر سردردهای میگرنی در کودکان (در مراحل ابتدایی حمله) می باشد.

ایبوبروفن ثابت شده ترین دارو می باشد که با دوز ۱۰-۷٫۵ میلی گرم به ازای هر کیلو گرم استفاده می شود.

• (در مواردی که مصرف NSAIDs کنتراندیکاسیون دارد، استامینوفن (mg/kg15) می تواند موثر باشد.)