2821
2789
عنوان

🌸ختم قرآن 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 104 پست
خیلی ممنونم انشالله همچنین  پس من یه جز دیگه برمیدارم کدوما مونده؟

دلتون شاد الهی ب حق امروز عزیزم 😘

جزء ۲۴

۲۵

۲۶

۲۸

مونده 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطف میکنی عزیزم منم برا شما دعا میکنم

ممنونم ازتون عزیزم 

دلتون شاد الهی ب حق امروز😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
گلم چک کردم من خودم زودتر گفتم اگر ملاحظه کنین به حروف نوشتم جز سی

قربونت برم 😁😅عزیزم ببخشید ولی توجه نکردم ب اسمتون منم منظورم با شما بود 😘😘الان ک نگاه کردم اسمتونو یادداشت کرده بودم 

ممنونم از لطف ومهربونیتون 

ان شاالله خیر این کار در دنیا وآخرت نصیبتون بشه 😘

قربونت برم 😁😅عزیزم ببخشید ولی توجه نکردم ب اسمتون منم منظورم با شما بود 😘😘الان ک نگاه کردم اسمتو ...

فداسرت عزیزم پیش میاد ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

ممنونم

اجرتون با خدا 

الهی خدا خیرتون بده ک اینجور کارای ثواب انجام میدین و مارو هم شریک قرار میدین 😘😘😘😘

همسرم دلیل من است. 💜🌱
فداسرت عزیزم پیش میاد ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ ممنونم اجرتون با خدا  الهی خدا خیرتون بده ک اینجور کارای ...

فدات عزیزدلم  😘😘

لطف داری 

خیر ببینی الهی به مراد دلت برسی ب حق برکت امروز😘😘

ممنون  از کار زیباتون از اون موقع ک گفتم شروع کردم و الان  جز 29  تموم کردم خواستم ...

ممنونم از شما خواهر مهربونم 

قبول باشه ان شاالله ب مراد دلتون برسیدالهی ب حق امروز 

اجرتون با امام زمان ان شاالله😘

وای مرسی عزیزم. نفست حق. الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم

فدات عزیزدلم 😘حاجتت روا ودلت شاد الهی ب حق امشب 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز