2821
2789
عنوان

🌸ختم قرآن 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 104 پست
من ۱۲ رو بر میدارم

حاجتت روا ودلت شاد الهی به حق امام زمان 

خیر ببینی عزیزم 

منم ب نیت شادی دلتون ۵سوره کوثر میخونم 

اجرتون باامام زمان

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
حاجتت روا ودلت شاد الهی به حق امام زمان  خیر ببینی عزیزم  منم ب نیت شادی دلتون ۵سوره کوث ...

مرسی عزیزم خواهشا برام دعا کن بدجوری دلم شکسته

این نیز بگذرد...                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم خواهشا برام دعا کن بدجوری دلم شکسته

چشم عزیزدلم حتما

الهی ب حق دل شکسته ی حضرت زینب وب حق امام زمان ک شما این قرآن رو ب نیت سلامتی ایشون میخونید ب زودی دلتون شاد بشه

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
منم جز ۱۰ میخونم

حاجتت روا ودلت شاد الهی به حق امام زمان 

خیر ببینی عزیزم 

منم ب نیت شادی دلتون ۵سوره کوثر میخونم 

اجرتون باامام زمان

برای پنم دعا کنید محتاجم بدعاتون 

چشم عزیزم حتما اگ لایق باشم 

امیدوارم ب حق امام زمان هر حاجتی دارید ب زودی زود حاصل بشه ودل شاد بشید😘

چشم عزیزدلم حتما الهی ب حق دل شکسته ی حضرت زینب وب حق امام زمان ک شما این قرآن رو ب نیت سلامتی ایشو ...

ممنونم گلم انشاالله حاجت روا باشی                                              یه چیزی بگم داشتم قرآنو میخوندم یه آیه دیدم مربوط بود به موضوعی که به خاطرش دلتنگ بودم وای انقدر گریه کردم که نگو ولی خیلی آروم شدم خدا خیرت بده🌷🌷🌷

این نیز بگذرد...                                   
ممنونم گلم انشاالله حاجت روا باشی                   &nb ...

آخی عزیزدلم 😥😍😍چقد دلت صاف بوده با خدا 

و چه قشنگ خدا باهات حرف زده 😘😍حتما ک حاجت روا میشی ☺

التماس دعا

آخی عزیزدلم 😥😍😍چقد دلت صاف بوده با خدا  و چه قشنگ خدا باهات حرف زده 😘😍حتما ک حاجت روا میش ...

مرسی گلم خیلی ازت ممنونم توکل به خدا التماس دعا دارم ازت

این نیز بگذرد...                                   
مرسی گلم خیلی ازت ممنونم توکل به خدا التماس دعا دارم ازت

فداات عزیزم 😘حاجت روا ودل شاد باشی الهی 😘

عزیزم جزء های ۲۰تا جزء ۳۰ هست هر کدوم از جزء ها رو میتونید بخونید اجرتون با امام زمان😘

سلام یاسی مهربونم خوبی خوشی سلامتییییییی😍چخبرا ازدواج نکردی؟

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

سلام یاسی مهربونم خوبی خوشی سلامتییییییی😍چخبرا ازدواج نکردی؟

😍😍😍😍😍😍😍وااااای سلام جون دلم 

خوبی آجی چ خبرااااا

وات داری ؟؟

😍😍😍😍😍😍😍وااااای سلام جون دلم  خوبی آجی چ خبرااااا وات داری ؟؟

آی قربونت برم کلییییی دلم واست تنگ شددددده😍😍اوهوم دارم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز