2821
2789
عنوان

🌸ختم قرآن 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 104 پست
منم‌جز ۳۰

ممنونم عزیزم حاجتت روا الهی ب نیت شادی دلتون پنج سوره کوثر میخونم اجرتون با صاحب الزمان (عج

عزیزم دوستمون زودتر برداشتن جزء ۳۰رو 

ممنونم از لطفتون

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
۲۷ میخونم گلم

ممنونم عزیزم حاجتت روا الهی ب نیت شادی دلتون پنج سوره کوثر میخونم اجرتون با صاحب الزمان (عج

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثل اینکه برداشت کسی زودتر از من...چون من خیلی تو خواندن قران مسلط نیستم جز جز۳۰...نمیتونم ولی خدا ش ...

ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردید الهی خدا ب دل مهربونتون نگاه کنه 

حاجت روا ودل شاد باشید 😘

جز20میخونم لطفا استارترعزیزتوتاپیک حضورداشته باشه جز هاروتقسیم کنن اشتباه نشه

چند جز بخونم‌:؟ کدوم سوره

عزیزم اسمتو یادداشت کردم امروز حتما تو مراسم واست دعا میکنم😘

جز سی من برمیدارم تا کی باید تموم شه؟

جز20میخونم لطفا استارترعزیزتوتاپیک حضورداشته باشه جز هاروتقسیم کنن اشتباه نشه

جزء های ۲۱

۲۲

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

۲۸

مونده هرکدوم رو میتونید لطفا اعلام کنید 

اجرتون با امام زمان

جز ۲۱ و۲۲و۲۳ التماس دعا

قبول باشه عزیزم 😘

الهی به حق امروز به مراد دلت برسی هر چه از خدا میخوای بهترینش نصیبت بشه 

حاجت روا ودل شاد باشی همیشه

منم ب نیت شادی دلتون پنج مرتبه سوره کوثر میخونم 

اجرتون با امام زمان(عج

اسمتون رو یادداشت کردم امروز تو مراسم واستون دعا میکنم😘

ممنونم عزیزم حاجتت روا الهی ب نیت شادی دلتون پنج سوره کوثر میخونم اجرتون با صاحب الزمان (عج) تا آخر ...

خیلی ممنونم انشالله همچنین 

پس من یه جز دیگه هم برمیدارم کدوما مونده؟

همسرم دلیل من است. 💜🌱
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز