2821
2789
عنوان

صلوات🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 48 پست

من ۱۳۳ تا می‌فرستم. خدا خیرتون بده لطفاً برای منم دعا کنید واقعا محتاجم به دعا❤❤❤

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
@ویهانمهر @مهناز9999     @nafassss99     @arezuwm     سلام ع ...

سلام عزیزهای دل من که همیشه وهمه وقت دردعا وثنا کردنم به یادتک تک تون هستم ودوست دارم همیشه حاجت روای ودلخوشی تک تک تون رو ببینم مخصوصا امروز با تن بیمارم که نذری رو توزیع میکردیم از خدا سلامتی وتندرستی موفقیت وخوشبختی وعاقبت بخیری  تک تک تون رواز خدا متعال خواستم وامیدوارم بحق حرمت خون شهدای کربلا وسالار شهیدان وبه حرمت اشکها ونالهای اسرای کربلا ودل پرخون حضرت زینب وبابا گفتن ودل شکسته دختر سه ساله حضرت زینب وپای پر تاول ش وکاروان وبیمار تب دار کربلا وخیمه های سوخته اسرا وکاروان بی سالار اسرا دلخوشی ودل بی غم وغصه شماها رو ببینم باز شدن گره از مشکلات همتون ....    آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰😊مرررررسی

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

استارتر عز یز انشالله انشالله بحق این روز عزیز حاجت روابشی که منو یاد کردی خدا در همه حال وهمه جا یادت کند وگره از کارت باز کند آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@آنیتاآنیتا     @sara_4795     @باشکوه     @liana789   ...

۱۰۰تامیفرستم الان عزیزم

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
سلام عزیزهای دل من که همیشه وهمه وقت دردعا وثنا کردنم به یادتک تک تون هستم ودوست دارم همیشه حاجت روا ...

الهیییی که بلا ازتون دور باشه و تنتون سالم و دلتون شاد،آمین یا رب العالمین

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
استارتر عز یز انشالله انشالله بحق این روز عزیز حاجت روابشی که منو یاد کردی خدا در همه حال وهمه جا یا ...

عزیزمی،فداتون بشم من🌷🌷

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@آنیتاآنیتا     @sara_4795     @باشکوه     @liana789   ...

بینهایت ممنونم که صدام زدین .مرسی فدات بشم.بابت دعای قشنگت.انشاءالله همیشه شما وعزیزانتون سلامت وسعادتمندوعاقبت بخیروحاجتروا باشین گلم.😍

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

انشاءالله به حرمت امام حسین وعزیزانشون همه بیماران  بزودی زودسلامتی کامل بدست بیارن.الهی آمین.

@مامانبزرگپانیذ خواهر گلم حاجتروا بشین انشاءالله.

۱۰۰۰تا میفرستم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

استارترعزیزانشاءالله همیشه خودتون وعزیزانتون درسلامتی کامل وخوشبختی وسعادتمندی بسر ببرین.عاقبت بخیر باشین وحاجتروا که بانی خیرمیشین تا برای همدیگه دعا کنیم .😗😗

انشاءالله به حرمت امام حسین وعزیزانشون همه بیماران  بزودی زودسلامتی کامل بدست بیارن.الهی آمین. ...

خدا کنه تندرست وموفق وخوشبخت وعاقبت بخیر بشی خدا کنه خدابه خاطر این 1000صلوات هزاران خوبی وخوشی ودل شاد ولب خندون بهت هدیه بده آمین 

خدا کنه تندرست وموفق وخوشبخت وعاقبت بخیر بشی خدا کنه خدابه خاطر این 1000صلوات هزاران خوبی وخوشی ودل ...

ممنونم بانوی مهربون.الهی عالیترینها روزیتون باشه.