2821
2789
عنوان

صلوات🌷🌷🌷

181 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان✋

عزاداری تون قبول حق🌷

بیایید با هم صلوات بفرستیم واسه شفای عاجل همه بیماران..

بیمارهای رو تخت بیمارستان ،اونایی که تو خونه هستن و از بیماری روحی یا جسمی رنج میبرند ...

بیایید از ته دلمون از بیمارهای اطرافمون گرفته تا غریبه...همه رو  تک تک ...واسشون صلوات بفرستیم ،لطفاًبرای   @مامانبزرگپانیذ‍ ،هم صلوات بفرستید ،این بانوی مهربان و دوست داشتنی .

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیز دلم

یک دنیا ممنون واسه تاپیک عالیت مهربونم

امیدوارم بحق باب الحوائج تمام بیماران معجزه وار لباس عافیت تن کنن

الهی آمین

من حقیر ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم🙏🌹🙏🌹❤️

خدایا شکرت❤️

@ویهانمهر

@مهناز9999  

@nafassss99  

@arezuwm  

سلام عزیزای دل،عزاداریاتون قبول ،لطفا بیایید،صلوات بفرستید ...

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

[QUOTE=104290098]۱۰۰تا من  برام دعا کنین خدا و امام حین منو ببخشن و حاجت روام کنن[/QUOT

🌷🌷

@ویهانمهر @مهناز9999     @nafassss99     @arezuwm     سلام ع ...

سلام عزیز دلم

یک دنیا ممنون واسه تاپیک عالیت مهربونم

امیدوارم بحق باب الحوائج تمام بیماران معجزه وار لباس عافیت تن کنن

الهی آمین

من حقیر ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم🙏🌹🙏🌹❤️

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلم یک دنیا ممنون واسه تاپیک عالیت مهربونم امیدوارم بحق باب الحوائج تمام بیماران معجزه و ...

سلام عزیزم ،التماس دعا....تو مسجد دعاگوت بودم ،ان شاالله در اسرع وقت گره از مشکلت باز بشه

@مامانبزرگپانیذ    ‍  @سانتیاگوو     @فرانک20     @تنهای ...

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو

لا اله الا انت یبحانک انی کنت من الظالمین

لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یا جواد الایمه ادرکنی

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄
سلام عزیزم ،التماس دعا....تو مسجد دعاگوت بودم ،ان شاالله در اسرع وقت گره از مشکلت باز بشه

به روی چشم حتما ،محتاجم

فدای شما بشم من آخه چقدر ماهی 

یک دنیا ممنون ،همچنین شما🙏🌹🙏🌹❤️❤️

خدایا شکرت❤️