2789
عنوان

عاقا‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
این مردای کم عقل اگه ب زناشون محبت کنن زن هم ب این جور چیزا گرفتار نمیشه..عزیزم حق شوهری ک ادمو بذار ...

کاش مردا میفهمیدن اگ محبت کنن ب زن هاشون دیگه چشم زنا کسیو جز اونا نمیبینه 

چرا ولی خیلی خواستگار داشتم اصلا ب همه از اول تا اخر ج منفی دادم بدون فکر برا شوهرم بابام خیلی اذیت ...

عزیزم. ان شاالله با شوهرت عاقبت بخیر بشی . بعضی وقتا قسمت و سرنوشت برامون تصمیم میگیرن. 

بيخيال دنيا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میفهمید  میگه مال بچه هاس و لوس بازیه  مثلا اصلا نباید باهاش شوخی کنم  منو جای ...

خیلی ببخشیدا ولی همچین شوهری شوهر نمیشه..ایشون فقط وسیله ی ارضا میخواسته برا خودش...

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
کاش مردا میفهمیدن اگ محبت کنن ب زن هاشون دیگه چشم زنا کسیو جز اونا نمیبینه 

دقیقا برا هردوطرف همینه..ازدواج باید بلعث آرامش و ارضای حس های هردوطرف بشه ن اینکه باعث بشع زن یا مرد احساس کمبود کنن ...مرد شما باید بفهمه همیشه کسایی هستن ک منتظر جا خالی ها هستن

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
عزیزم تو نرمالی خب..همه ی خانومها همین شکلین..شوهر شما آنرماله..اصلا سعی نکن از خواسته های عاطفیت دو ...

اخه چجوری بهش بگم؟نمیفهمه با هزار راه امتحان کردم

مثلا هی پیام عاشقونه میدادم 

بعد چند روز گفتم میشه جواب پیامامو بدی؟

گفت فکر کردی من بیکارم مثه تو .بعدم تو داری پدر پولا و شار.ژ هارو در میاری من دیگه پول حروم نمیکنم 

بعدم گفت حوصله این لوس بازیا رو ندارم

بعد بخدا قسم تو عقد همش با دختر خاله هاش اس بازی میکرد 

الانم با رفیقاش پیام میدن

خخخخخ خب اونا سن هاشون کم تر بود بیشتر رمانتیک بودن خب حرف منم میفهمیدن هی نمیگفتن رفتارت بچگونس&nb ...

واااااا بغل لوس بازیه؟  ما بابابزرگم مامان بزرگمو بغل میکنه ازش تشکر میکنه که 55 سال باهاش زندگی کرده و زحمتشو کشیده. 

اخه چجوری بهش بگم؟نمیفهمه با هزار راه امتحان کردم مثلا هی پیام عاشقونه میدادم  بعد چند روز گف ...

عزیزم فقز میتونم بگم متاسفم ..بارداری ..خیلی چیزها رو نمیشه گفت.

مگه نمیگی آخونده با دختر خاله هاش اس بازی می‌کرد?😂

باورت میشه با دختر خاله هاش دست و روبوسی میکرد ....

با تاپ شلوارک میان جلوش رو شکم دراز میکشن 

نازش میکنن......

ی بار تاپیک زدم واس این چیزا گزارش زدن و خیلی حرف زدن دلم شکست منم دیگه نگفتم

حتی امروز صبح چند بار زنگش زدن چرا نمیای و....

اینم چون دیر شده بود منو دعوا کرد