2789
عنوان

عاقا‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
ازکجامعلوم؟اینم‌حرصت‌میدادفقط‌مدلش‌فرق‌میکرد😁😐

خخخخخ خب اونا سن هاشون کم تر بود بیشتر رمانتیک بودن خب حرف منم میفهمیدن

هی نمیگفتن رفتارت بچگونس 

حتی یه بغل هم میخوام ازش میگه ب من نچسب این لوس بازیا چیه و.....

میگه باید رفتارت بزرگونه باشه

چون شوهرم ۱۰ سال از خودم بزرگتره و حوزه درس خونده تو حوزه فقط یادش دادن مامانشو باید بپرسته  ...

واقعا تو حوزه اینا رو یاد میدن😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیالت راحت با اونم ازدواج میکردی یجور دیگه حرصت میداد و پیرت میکرد 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
مگه اینی که الان شوهرته به انتخاب خودت نبود ؟ 

چرا ولی خیلی خواستگار داشتم اصلا ب همه از اول تا اخر ج منفی دادم بدون فکر

برا شوهرم بابام خیلی اذیتم کرد و شب خواستگاری یه عالمه کتکم زد 

خر شدم بخاطر فرار از بابام انتخابش کردم

خخخخخ خب اونا سن هاشون کم تر بود بیشتر رمانتیک بودن خب حرف منم میفهمیدن هی نمیگفتن رفتارت بچگونس&nb ...

قبل ازدواج همه جوانب در نظر می‌گرفتی خب 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

این مردای کم عقل اگه ب زناشون محبت کنن زن هم ب این جور چیزا گرفتار نمیشه..عزیزم حق شوهری ک ادمو بذاره لیست سیاه خیانته اما تو بارداری سعی کن حداقل تو دوران بارداری کوچکترین خطا وگناهی انجام ندی..حتی فک کردن ب پسر خاستگار سابقت..

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
خخخخخ خب اونا سن هاشون کم تر بود بیشتر رمانتیک بودن خب حرف منم میفهمیدن هی نمیگفتن رفتارت بچگونس&nb ...

وا یعنی چی..بغل کردن اتفاقا کارمتاهلاس خب..

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
این مردای کم عقل اگه ب زناشون محبت کنن زن هم ب این جور چیزا گرفتار نمیشه..عزیزم حق شوهری ک ادمو بذار ...

بخدا خودم نمیخوام 

اما من خیلی احساساتیم 

روز اولم گفته بودم بهش اخه 

اما همش میزنه تو ذوقم و اذیتم میکنه 

بخدا افسردگی گرفتم

خیلی دلم محبت میخواد 

دست خودم نیس 

اخه خونه بابامم ک میرم بابا و داداشم اذیتم میکنن

وا یعنی چی..بغل کردن اتفاقا کارمتاهلاس خب..

کاش میفهمید 

میگه مال بچه هاس و لوس بازیه 

مثلا اصلا نباید باهاش شوخی کنم 

منو جایی نمیبره بنزین نداره حوصله نداره خستس ....اما تا حالا شده ۱۲ شب منو تنها گذاشته رفته مامانشو برده این طرف و اون طرف

و خیلی چیزا دیگه

بخدا خودم نمیخوام  اما من خیلی احساساتیم  روز اولم گفته بودم بهش اخه  اما همش میزن ...

عزیزم تو نرمالی خب..همه ی خانومها همین شکلین..شوهر شما آنرماله..اصلا سعی نکن از خواسته های عاطفیت دور بشی یا جلوشونو بگیری...شوهرتون بابد تغییر کنه نه شما‌‌.