2777
2789

کسی تازگی رفته یه جای تمیز میخوام توش بشه اشپزی کرد

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۰

ادرس داری این الان اجاره نفری هست

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
الان چون شلوغه بالای ۴۰۰

نفری؟ 

ما رفتيم از شبي 100 هست ب بالا 

ما چون دونفر بوديم يه سوئيت نزديک حرم گرفتيم کوچيک بود ولي همه چي داشت يخچال اجاق حموم دستشويي 

ولي بگردين جاي مناسب پيدا ميکنين عجله نکنين 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 
رفتی مشهد واسمون دعا کن ممنون میشم😢

حتما عزیزم تابه حال که قسمت نشده اگه بشه حتما 

عزیزم برو بولوار وحدت .وحدت ۱۴ کلی خونه توش هست .به حرم نزدیکه فقط یه کورس سوار تاکسی میشی.شبی از ۱۰۰ هست تا ۱۵۰...خونه هایه کوچیک همه چی هم دارن.با یک خواب آشپزخونه حمام....

ما که چند ساله می ریم اونجا

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
ما ماه قبل رفتیم  شبی400تومن

آپارتمان بود؟ ادرسشو داری ما هشت نفریم