2777
2789
عنوان

اونایی که کلومفین خوردن بیان

227 بازدید | 43 پست

سلام.من این ماه دکترم بهم کلومفین داده روزی دو تا بخورم تا روز نهم سیکل.از دیروز ک خوردم شکمم بدجور درد میکنه نکه ب این زودی کیست شده؟؟hcgهم دکتر گفته روز ۱۱بزنم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم زیر شکمت درد گرفته بود،خیلی از کیست مینرسم😔

نترس عزیزم من خیلی وقته از این جور قرصا میخورم کلومفینم قبلا چها پنج ماهی خوردم منم اکثرا شکم درد دارم از دکترم پرسیدم میگه به خاطر تغییرات هورمونیه

شما هم زیر شکمت درد گرفته بود،خیلی از کیست مینرسم😔

ممکنه دکتر قرص بده که باعث کیست بشه؟؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نترس عزیزم من خیلی وقته از این جور قرصا میخورم کلومفینم قبلا چها پنج ماهی خوردم منم اکثرا شکم درد دا ...

انشالله ک کیست نشه.بهم hcgدو تا داده روز ۱۱بزنم حالا کو تا روز ۱۱😔😔

منم خوردم شکم و سینم درد میگرفت  نگران نباش تخمکا باهاش اونقد بزرگ نمیشن چه برسه به کیست

اخه سابقه کیست بزرک دارم ب دکتر ک گفتم گفت حتما بایدhcgرو بزنی روز ۱۱.حالا میترسم از شانسم زیاد رشد کنن 

Hcg   چرا داده ولی هنو ی هفته بعد باید بزنم

منم درحال اقدامم. البته خداروشکر اون دوره ها تمام شد اما کلومیفن نداد بهم اما آمپول رو داد. قرص واینا بهم نداد اما آمپول فقط میداد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم