2777
2789

من 

بحرینی یه کش داره که میره تو یکی از دستات

به حالت ضربدری وا میسه

اگه بخوای میتونی دکمه هم بزنی

من باهاش راحتم دستام ازاده و حجابم حفظه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای چقد سخت  کش میره رو شونه؟

نه این بدون دکمشه

کش باعث میشه یک سمت چادر بیاد بسمت مخالفش

تو ارنجت وا میسه کش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه این بدون دکمشه کش باعث میشه یک سمت چادر بیاد بسمت مخالفش تو ارنجت وا میسه کش

این دکمه دارشه که سمت دیگه ی چادر رو میاره بسمت مخالفش

عزیزم میخوام ببینم دکمه میخوره جلوش؟ استیناش چن سانته؟�گشادیش چ حده

بعضی مدلهاش دارن.... 

من قبلا حدود هشت سال پیش چادری داشتم که زیپ داشت،. بعد اون دکمه دارش رو گرفتم، دانشگاه راحت بودم... 

الان چادرم دکمه نداره ولی اونقدری شل و راحته که حجابم کامله باهاش

بعضی مدلهاش دارن....  من قبلا حدود هشت سال پیش چادری داشتم که زیپ داشت،. بعد اون دکمه دارش رو ...

یه چادری میخوام که خیلی گشاد نباشه گنده نشونم نده یا توش گم بشم بنظرت چی بگیرم؟

چادر فقطط حسنا ینی عاشقشم اینقدر راحته

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

آستیناش تا زیر آرنج خفاشیه(گشاده) حدود 20 سانت آستین کیپ(مثل پیراهن) داره که تا مچت رو میپوشونه، و زیرش هم یه مانتوی اداری بپوشی راحتی... 

ولی یه مانتو و از روش یه پالتو بعد چادر این مدلی که آستین داره یکم، یه کوچولو سخت میشه...