2821
2789
مرسی گلم  بنظرت عربی اصیل یا همون جده راحت تره یا این؟

این راحت تره

جده متراژ پارچش زیاده جمع کردنش برا استفاده روزانه سخته.

من عبا دارم برا مهمونیام استفاده میکنم

اینو برا استفاده روزانه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یه چادری میخوام که خیلی گشاد نباشه گنده نشونم نده یا توش گم بشم بنظرت چی بگیرم؟

چادر عربی اصیل خیلی نگهداشتنش سخته مگر اینکه کش بزنی که به نظر من قشنگ نیست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه چادری میخوام که خیلی گشاد نباشه گنده نشونم نده یا توش گم بشم بنظرت چی بگیرم؟

نه گنده نشون نمیده، نترس... چادر های الان به خاطر جنس پارچه هاشون قشنگ شل و راحتن... 

باز برین از نزدیک پرو کنید... 

چادر فقطط حسنا ینی عاشقشم اینقدر راحته

برا لاغرا خوبه نه؟ من یکم توپرام 

بعدم زیر حسنا نمیشه مانتو پوشید ادم خفه میشه همش باید دنبال لباس استین بلند بود 

زمستونا چطوری ازش استفاده میکنی نمیشه ک زیرش چیزی پوشید که؟

این راحت تره جده متراژ پارچش زیاده جمع کردنش برا استفاده روزانه سخته. من عبا دارم برا مهمونیام است ...

اره لامصب مامانم خریده انقد سنگینه پارچش عرضشم خیلی زیاده دست و پا گیر 

برا لاغرا خوبه نه؟ من یکم توپرام  بعدم زیر حسنا نمیشه مانتو پوشید ادم خفه میشه همش باید دنبال ...

ینی چی نمیشه زیرش چیزی پوشید؟؟ متوجه نشدم

من همیشه مانتو میپوشم

من لاغرم ولی خواهرم تو پره اونم میپوشه بهش میاد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

حسنا اینه

این مگ قجری نیس

نه فرق داره 

اوه گره که داره رو مخ نیست؟ من یبار بستم همش شل میشد

نهههه

اینقدر راحته من با بچه کوچیک فقط با این چادر راحتم

زیرش چجوری بافت بپوشم شکمم میزنه بیرون

نه بابا فکر میکنی

مگر اینکه خیلی تپلی باشی

حالا از نزدیک برو ببین