2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 44 پست

عزیزم ذهن انسان محدوده نمیتونه خدارو بالاتراز ذهن و تصورخودش درک کنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خوشبحالت چقدر ذهنت کنجکاوه من همسن تو ام انقدر بدبختی دارم که خدا شاهده یه ذره هم به این چیزا فک نکردم یه بار تو نگران کنکور نیستی به جای اینا

ببین گلم به نظرم هرچی به اینا بیشتر فکر کنی یه حالت سردرگمی و تنهایی بدی سراغت میاد قرار نیست که ما همه چیز رو بدونیم یه چیزایی از فهم ما خارجه دیگه بهش فکر نکن هر چند من با تمام چیزایی که گفتی موافقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضیا وقتی از یه موضوعی هیچ اطلاعی ندارن در موردش صحبت میکنن؟‌ نظریه داروین رد شده؟‌  نظری ...

اینا رو جدی نوشتی؟من که تا اونجایی که شنیدم و خوندم رد شده است... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
اینکه انسان تکامل یافته میمونه که نظریه داروین و کاملا رد شده است... اما اگر واقعا دوست داری جواب سو ...

خب این از نظر دینه 

فلسفه و منطق میگه هر چی یه خالقی داره و این زنجیروار ادامه پیدا میکنه تا به جایی میرسه که اون مخلوق خالقی نداشته باشه چون اگه این نباشه این روند تا همیشه ادامه پیدا میکنه

که بازم اینم فرصیه ست

سلام عزیزم انسان تکامل یافته میمونه که یک فرضیه هست فقط و اثبات نشده

این که انسان تکامل پیدا کرده که اثبات شده است

این که شروعش با میمون هست هنوز بعضی ها شک دارن و معروفه به نظریه ی داروین

خوشبحالت چقدر ذهنت کنجکاوه من همسن تو ام انقدر بدبختی دارم که خدا شاهده یه ذره هم به این چیزا فک نکر ...

چرا فک نکنه اتفاقا باید فکر کنه کل اصل زندگی همینه شناخت خودش و هستی

این که انسان تکامل پیدا کرده که اثبات شده است این که شروعش با میمون هست هنوز بعضی ها شک دارن و  ...

میدونم انسان تکامل یافته است منظورت از زمان انسان های اولیه است درسته؟ اما من میگم انسان از بدو به وجود آمدنش انسان بوده نه میمون...و این و میدونم که فرضیه(من اشتباه نوشتم نظریه) داروین رد شده... این سطح اطلاعات منه اگه کم بود به بزرگی خودتون ببخشید شب همگی خوش... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

متاسفانه دهن انسان محدود به زمان و مکانه

یعنی وقتی وارد این دنیا شدی همیشه زمان وده و همینطور مکان

محدودیت ذهن اینه تصور اینکه جایی یا موجودی یا وجودی باشه که زمان مکان نداشته باشه براش سخته اما عیرممکن نیست

هرفرضیه ای ممکنه درست باشه یا غلط

چرا بعضیا وقتی از یه موضوعی هیچ اطلاعی ندارن در موردش صحبت میکنن؟‌ نظریه داروین رد شده؟‌  نظری ...

وقیح وقیح میگن تویی

اینجا چیکار میکنی تاپیک عکس بازی نیس که

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی

بنظرمن کره زمین تصادفی بوجوداومده چون محدودیت زمانی نداره مثلااگه دوتا تاس داشته باشی وبگن دوبارفرصت داری جفت شیش بیاری احتمالش کمه ولی اگه بگن ده باراحتمالش بیشترمیشه ولی اگه بگن محدودیت نداری هرچقدرمیخای بنداز حتمن جفت شیش میاد

یکی هست...توقلبم...که هرشب واسه اون می نویسمو اون گاوه:)
بنظرمن کره زمین تصادفی بوجوداومده چون محدودیت زمانی نداره مثلااگه دوتا تاس داشته باشی وبگن دوبارفرصت ...

ایناجبره که شما میگی اگه اونجور باشه که همه چیز اتفاقی بودن خالقه باشه پس باید تو دنیا منتظر هر اتفاق غیر منتظره ایی بود انسان ازخودش اختیار نداشته باشه وخودشو بسپاره به دست زمان 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!