سلام دوستان من هیفده سالمه دیروزیه مقاله درباره ی سرعت نورخوندم نوشته بودسرعت نوراینقدرزیاده تویه ثانیه پنج دور دورکره زمین میچرخه وسیاره هایی وجوددارندکه اگه هزارسال باسرعت نوربریم بهشون میرسیم ومیگن تعدادسیاره هایی که وجوددارنداز شن های روی زمین بیشتره اونای که میگن خدا زمینوبرای انسان افریده وبهشتوجهنم وجودداره واشرف مخلوقاته ومیگن هیچ چیزتصادفی وخودبخود بوجود نمیادپس خودخداچطوری بوجوداومده ی جایی خوندم انسان تکامل یافته ی میمونه واتفاقاتی افتاده که مغزش پیچیده شده وباابزارسازی پیچیده ترشده وبعدازچندمیلیون سال به انسان امروزی تبدیل شده قدیمابخاطراینکه علم نبوده وقتی برفوبارون میومد ادمافکرمیکردن یکی اون بالاهست اینارومیفرسته اوناییم که میگن جهان نظم داره مثلااگه خورشیدیه ذره نزدیکتربودما میسوختبم یااگه دورتربودزمین یخ میزداگه اونجوری بودحتما موجودایی بوجودمیومدن که بتونن تواون شرایط زندگی کنن شایدموجودی بوجودبیادکه بتونه توی فضاتنفس کنه مثل الان که ماهیاتوی دریانفس میکشن ولی مانمیتونیم میشه کمکم کنیدممنون
یکی هست...توقلبم...که هرشب واسه اون می نویسمو اون گاوه:)
خوشبحالت چقدر ذهنت کنجکاوه من همسن تو ام انقدر بدبختی دارم که خدا شاهده یه ذره هم به این چیزا فک نکردم یه بار تو نگران کنکور نیستی به جای اینا
ببین گلم به نظرم هرچی به اینا بیشتر فکر کنی یه حالت سردرگمی و تنهایی بدی سراغت میاد قرار نیست که ما همه چیز رو بدونیم یه چیزایی از فهم ما خارجه دیگه بهش فکر نکن هر چند من با تمام چیزایی که گفتی موافقم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه انسان تکامل یافته میمونه که نظریه داروین و کاملا رد شده است... اما اگر واقعا دوست داری جواب سو ...
خب این از نظر دینه
فلسفه و منطق میگه هر چی یه خالقی داره و این زنجیروار ادامه پیدا میکنه تا به جایی میرسه که اون مخلوق خالقی نداشته باشه چون اگه این نباشه این روند تا همیشه ادامه پیدا میکنه
این که انسان تکامل پیدا کرده که اثبات شده است این که شروعش با میمون هست هنوز بعضی ها شک دارن و ...
میدونم انسان تکامل یافته است منظورت از زمان انسان های اولیه است درسته؟ اما من میگم انسان از بدو به وجود آمدنش انسان بوده نه میمون...و این و میدونم که فرضیه(من اشتباه نوشتم نظریه) داروین رد شده... این سطح اطلاعات منه اگه کم بود به بزرگی خودتون ببخشید شب همگی خوش...
بنظرمن کره زمین تصادفی بوجوداومده چون محدودیت زمانی نداره مثلااگه دوتا تاس داشته باشی وبگن دوبارفرصت ...
ایناجبره که شما میگی اگه اونجور باشه که همه چیز اتفاقی بودن خالقه باشه پس باید تو دنیا منتظر هر اتفاق غیر منتظره ایی بود انسان ازخودش اختیار نداشته باشه وخودشو بسپاره به دست زمان
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!