2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟

409 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من هیفده سالمه دیروزیه مقاله درباره ی سرعت نورخوندم نوشته بودسرعت نوراینقدرزیاده تویه ثانیه پنج دور دورکره زمین میچرخه وسیاره هایی وجوددارندکه اگه هزارسال باسرعت نوربریم بهشون میرسیم ومیگن تعدادسیاره هایی که وجوددارنداز شن های روی زمین بیشتره اونای که میگن خدا زمینوبرای انسان افریده وبهشتوجهنم وجودداره واشرف مخلوقاته ومیگن هیچ چیزتصادفی وخودبخود بوجود نمیادپس خودخداچطوری بوجوداومده ی جایی خوندم انسان تکامل یافته ی میمونه واتفاقاتی افتاده که مغزش پیچیده شده وباابزارسازی پیچیده ترشده وبعدازچندمیلیون سال به انسان امروزی تبدیل شده قدیمابخاطراینکه علم نبوده وقتی برفوبارون میومد ادمافکرمیکردن یکی اون بالاهست اینارومیفرسته اوناییم که میگن جهان نظم داره مثلااگه خورشیدیه ذره نزدیکتربودما میسوختبم یااگه دورتربودزمین یخ میزداگه اونجوری بودحتما موجودایی بوجودمیومدن که بتونن تواون شرایط زندگی کنن شایدموجودی بوجودبیادکه بتونه توی فضاتنفس کنه مثل الان که ماهیاتوی دریانفس میکشن ولی مانمیتونیم میشه کمکم کنیدممنون

یکی هست...توقلبم...که هرشب واسه اون می نویسمو اون گاوه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو همه رو ول کن

خودت تو خلوت خودت حس میکنی ذره ای از کل هستی؟ 

حس میکنی روحت تشنه اس که به سرچشمه خودش بپیونده؟ 

حس میکنی یه قدرت خارق العاده پس این طبیعت و کرات و  اقیانوس ها هست 

فطرت انسان حالا یا کم یا زیاد اینا رو درک میکنه .

بسته به این که روحت چقدر رشد پیدا کرده باشه و بزرگ شده باشه 

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اینکه انسان تکامل یافته میمونه که نظریه داروین و کاملا رد شده است... اما اگر واقعا دوست داری جواب سوالاتت و بدونی در باره اش کتاب بخون نه فقط کتب اسلامی هر کتابی در این زمینه...و اینکه خداوند موجود نیست که کسی به وجود آورده باشد‌ خداوند یک وجوده... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

خیلی خوبه که توی این سن دنبال اینی بفهمی اصل دنیا چیه

متاسفانه اینجا شاید به جواب نرسی خیلی تحقیق کن

ولی سخته چون باید هرچی قبلا تو ذهنت داریو دور بزنی 

هرچی یادت دادن و یاد گرفتی

چرا بعضیا وقتی از یه موضوعی هیچ اطلاعی ندارن در موردش صحبت میکنن؟‌ نظریه داروین رد شده؟‌  نظری ...

تو چی میگی بابا بیا برو

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺