سلام هفته ی ۱۴ بارداری هستم زیر شکمم نی نی رو حس میکنم برجسته هست خیلی پایینه بد نیست؟ بعد یه دفعه درد میگیره مثلا دارم راه میرم تیر میکشه کلا اعضای شکمم ولی بیشتر زیرشکمم سمت چپ درد میگیره چنددقه ای یک بار
اره میگن داره بزرگ میشه جاباز میکنه ولی خیلی ترسیدم مرسی از راهنماییت
الکی استرس ب نی نی نده من جفتم پایینه حتی حس میکنم ی چیزی داره فشار میاره از بدنم بپره بیرون با این که شیش ماهمه ولی تمام سعیم اینه استرس و نگرانی نداشته باشم راجبش درسته ادم نگران میشه ولی خب باید درنظر گرفت رو جنین خیلی تاثیر میزاره
اها خب باشه پس طبیعیه مرسی راستی شما موقع خواب اذیت نمیشید؟پهلو به پهلو چطور توی خواب؟
چرا پهلو راستم ک میخوابم خیلی روم فشار میاد یعنی ب شدت طوری ک حس میکنم استخونام روشون فشاره ولی ب چپ راحتم اما تو خواب پهلو ب پهلو ک میشم همینطوری یهوییه اخه خوابم سنگینه متوجه نمیشم بلند شم و بشینم و ب اون پهلو بشم🙁🙁بمیرم برا بچم ک از دستم داره اذیت میشه
چرا پهلو راستم ک میخوابم خیلی روم فشار میاد یعنی ب شدت طوری ک حس میکنم استخونام روشون فشاره ولی ب چپ ...
مامان حساس😁😁
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍