2777
2789

من امسال میرم کلاس دهم و مدرسه مو عوض کردم

هیچ کسی ام تو مدرسه ندارم البته دارم دختر دختر خالمه ولی دوس ندارم باهاش باشم چون اون با دوستاش اومده دوست ندارم برم تو جمعشون یه دفعه دوستاش ناراحت بشن که چرا این اومده با ما

از تنهایی ام خیلی میترسم 

تورو خدا دعا کنین همون موقع که وارد مدرسه شدم دستو پامو گم نکنمو ضایع بازی در نیارمو یه دوست خوب زودی پیدا کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همیش از بی دوست موندن می‌ترسید، تو این سایت چی میخوایی خاله،، مناسب سنت نیست 

داخل تاپیک هایی که به سنو سالم نمیخوره نمیرم ولی چیزایی که به ایندم کمک میکنه میرمو از تجربیات بقیه درس میگیرم

معضل منم بود عزیزم همیشه میترسیدم تنها بمونم چون شیطون کلاس بودم هرسال کلاس دوستام رو جدا میکردن و من باید با یه ادم جدید دوست میشدم.خداروشکر هرسال دوستای خوبی پیدا کردم.دختر خالت همکلاسیته؟میتونم رشتت رو بدونم؟

یه جمنای مغرور و خاص🥰

معضل منم بود عزیزم هم یشه میترسیدم تنها بمونم چون شیطون کلاس بودم هرسال کلاس دوستام رو جدا میکردن و ...

اره دقیقا منم مثل شما شیطون کلاس بودم ولی وقتی تنها میشم و کسی رو نمیشناسم اینقد آروم میشم که نگو

اره امسال چون اون میخواسته از دوستاش دور نباشه این رشته رو انتخاب کرده و این مدرسه اومده

رشتم کامپیوتره فنی حرفه ای

اره دقیقا منم مثل شما شیطون کلاس بودم ولی وقتی تنها میشم و کسی رو نمیشناسم اینقد آروم میشم که نگو ا ...

میتونی یجوری رفتار کنی که اونا خودشون پیشنهاد بدن باهاشون باشی منم دقیقا مثل تو بودم مثلا میخواستم برن سمت یه اشنا میترسیدم دوستاش خوششون نیاد و فک کنن دارم خودمو بهشون میچسبونم ولی یه جوری رفتار کردم که خودشون بیان سمتم.رابطه معمولیت با دختر خالت خوبه ؟ تو جمع های خانوادگی با همین؟البته اینا رو همینطوری میپرسم اگه دلت نمیخواد یا حس میکنی دارم دخالت میکنم جواب نده عزیزم

یه جمنای مغرور و خاص🥰

میتونی یجوری رفتار کنی که اونا خودشون پیشنهاد بدن باهاشون باشی منم دقیقا مثل تو بودم مثلا میخواستم ب ...

در واقع دختره دختر خالمه و زیاد همو نمیبینیم زیاد باهم حرف نمیزنیم