2789
باید تایپ کردن ۱۰ انگشتی رو بلد باشی این مهم ترینشه منم از مهر میخوام یاد بگیرم

ده انگشتی سخته یاد گرفتنش؟!

چطور طول میکشه یاد بگیریم؟؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بلد باشین با word کار کنید  سرعت تایپ کردن بالایی داشته باشین

ورد رو بلدم فقط یه خورده سرعت تایپم کمه...چقدر طول میکشه سرعتم بره بالا؟!

ورد رو بلدم فقط یه خورده سرعت تایپم کمه...چقدر طول میکشه سرعتم بره بالا؟!

بستگی به خودتون داره 

باید خیلی تمرین کنید 

کیبورد خوب هم تاثیر داره بعضی از کیبوردها ساخته نشدن واسه تایپ کردن 

* با تشکر فراوان *

باید به کیبورد مسلط باشی

بعد ورد هم همینطور

و اینکه ادمی باشی  که  سرعت عملت بالا باشه

چون خیلیا بلدن ولی  نمیتونن سریع باشن

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
ده انگشتی سخته یاد گرفتنش؟! چطور طول میکشه یاد بگیریم؟؟

اگر تمرین مداوم داشته باشی مثلا روزی ۴ ۵ ساعت 

یه هفته ای یاد میگیری

ورد رو از کجا یاد گرفتی؟

و خدایی که به شدت کافیست😌
بستگی به خودتون داره  باید خیلی تمرین کنید  کیبورد خوب هم تاثیر داره بعضی از کیبوردها سا ...

روزی دوسه ساعت تمرین...

کافیه؟!

منم کیبورد خودم فراسوئه...خوب نیست؟!😢

باید به کیبورد مسلط باشی بعد ورد هم همینطور و اینکه ادمی باشی  که  سرعت عملت بالا باشه ...

سرعتم یکم پایینه😕

اگر تمرین مداوم داشته باشی مثلا روزی ۴ ۵ ساعت  یه هفته ای یاد میگیری ورد رو از کجا یاد گرفتی؟

از دوران راهنمایی و دبیرستان اینقدر پاور پوینت ساخته بودم و تحقیق بردم واس معلمامون یاد گرفتمش😃

جای سراغ داری تایپ ؟؟

پس لازم شد به نگاه به یکی از تاپیکام بندازین🙈🙈میشه پس یه نگاهیی به اون تاپیک قبلم که نوشتم اموزشدر ازای تایپ یه نگاه بکنین؟!

سرعتم یکم پایینه😕

دیگه بدتر

اگهوعلاقه داری به تایپ

سرعتتون رو قوی کنید برید با کافینت  صحبت کنید

و اینکه تو شیپور اگهی بزنید

ترجمه م بلد باشید

تایپ.انگلیسی م.همینطور

کم کم برای خودتون میتونید کار کنید

اون هم.تو خونه خودتون

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز