2789
اگه میتونید بیشتر تمرین کنید  نه بد نیست ولی کلید کیبورد نباید سفت باشه

سفت نیست..راحتم باهاش...راستی الان دستمزدی که تایپیست واس کار میگیره چقدره؟!چطوریه مزد گرفتنش؟!

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه بدتر اگهوعلاقه داری به تایپ سرعتتون رو قوی کنید برید با کافینت  صحبت کنید و اینکه تو شی ...

کافی نت ها چقدر حقوق میدن مگه😯

کافی نت ها چقدر حقوق میدن مگه😯

کاری ب حقوق نداشته باشه

این میشه درامد خودت اگه مشتری و خودت پیدا کنی 

میتونی بری مدارس 

با معلما صحبت کنید جزوه ها نمونه سوالات  و خودتون تایپ میکنید با کمترین هزینه

اینطور اینا میشن مشتزی ثابت 

کافینتم درصد معرفی مشتری  و ازتون میگیره

بعد دانشگاها برید 

ببینید باید بخواید برای خودتون کار کنید

و یک سیستم خوب داشته باشید

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
کاری ب حقوق نداشته باشه این میشه درامد خودت اگه مشتری و خودت پیدا کنی  میتونی بری مدارس  ...

میشه من بهتون پیام بدم؟

میشه من بهتون پیام بدم؟

بفرما گلم

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
خواهش میکنم  ان شاء الله که موفق باشید  یادتون نره تبلیغ کنید  بخصوص تو دبیرستا ...

یکم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟!

ببینید بنظر من کارت ویزیت درست بکنید و بین دانشجوها پخش کنید  اینطوری هر کی کار تایپ داره باها ...

اولش قبل از کارت ویزیت امتحانی کار کنم چطوره؟!

اولش قبل از کارت ویزیت امتحانی کار کنم چطوره؟!

بله اولش امتحان کنید اصلا درآمدش چطوره اگه دیدین خوبه کارت درست کنید 

فقط یادتون باشه دقت و زمان برای دانشجوها خیلی مهمه

* با تشکر فراوان *
بله اولش امتحان کنید اصلا درآمدش چطوره اگه دیدین خوبه کارت درست کنید  فقط یادتون باشه دقت و زم ...

تو دانشگاه خودمون عمرا پیشنهاد به کسی نمیدم😃😂میرم مدرسه قبلیمون😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز