2777
2789
خب من الان‌خودم‌میخام بگیرم جهت اطمینان  فقد این گواهی واس دختر بودن نیس ک ادم میفهمه ک از چ ن ...

اهان.نمیدونم ولی من نمیپسندم.تو اطرافیان و تو شهرمون نشنیدم کسی بره دنبال نامه.اگه بره بهش شک میکنن! 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که به هیچ وجه نمیگیریم و اگرم فرض محال کسی بگه میخاد درجا بهم زده میشه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
مگه قبلا اتفاقی افتاده

نه خب یکی از نزدیکان شب اول گفتن ک پرده نداره رف دکتر گفتن ک‌واس شما از نوع ابکی بوده خب قبلش بری بهتره تا اون شب اون همه استرس‌بکشی و خیلی فکر بیاد تو سر طرفت

طرف ما باید دستمال نشون بدی متسفاااانه

هنوز?! تو این دوران?! وای چه زشت.مگه عمومیه که دسمال نشون بدن.یه چیز کاملا خصوصی بین زن و شوهره.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خب من الان‌خودم‌میخام بگیرم جهت اطمینان  فقد این گواهی واس دختر بودن نیس ک ادم میفهمه ک از چ ن ...

اگر راست می‌گید و صرفا میخواید برای اطلاع از نوع پرده‌تون و آشنایی با بدنتون دکتر برید، تشریف ببرید ولی گواهی نگیرید.

این حرکت زشت گواهی رو گسترش ندید و باب نکنید لطفا

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy