2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از خواب یکم شیر خشک بده بهش تا سیر شه راحت بخوابه

منکه از خدامه ولی بهداشت میگه نههههه بهش ندی بده فلانه خداییش سختمه تا خوابم میبره بیدار میشه دیگه واقعا اشکم در میاد.شیرخشک چی بدم ربطی ب وزن و سن و اینا نداره؟دخترمم شیشه نمیخوره

این نیز بگذرد .. 
منکه از خدامه ولی بهداشت میگه نههههه بهش ندی بده فلانه خداییش سختمه تا خوابم میبره بیدار میشه دیگه و ...

با سرنگ بهش بده یه شلنگ نازک داره

برا اینکه وزنگیریش بهتر باشه اپتامیل بده ۷ ماهشه باید اپتامیل ۲ بدی 

عشق یعنی....من نه   تو ها
با سرنگ بهش بده یه شلنگ نازک داره برا اینکه وزنگیریش بهتر باشه اپتامیل بده ۷ ماهشه باید اپتامیل ۲ ب ...

الان تنها دارویی ک میخوره ویتامین آد و قطره اهن.چرا بهداشت بهم نمیگه اپتامیل بگیرم براش؟شما میدی خوبه؟

این نیز بگذرد .. 

اگه تند تند بیدار میشه حتما گرسنشه طفلکی

ببر متخصص شاید واقعا نیاز داره به شیر خشک

غذای کمکی هم که دیگه باید بدی قبل از خواب سیب زمینی ابپز با مشورت دکترش بده سیر میشه میخوابه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ای بابا خوب دیگه غذای کمکی رو که شروع کردی سعی کن‌شبها تو غذاش کره و چیزای مقوی بریزی سیر شه کمتر ب ...

خییییییییلی غذا میخوره ولی بازم شیرشو میخوره شاید اگه ی ساعت سی نه دهنشه فقط نیم ساعت شیر میخوره نیم ساعت بقیش الکی فقط می ک میزنه

این نیز بگذرد ..