2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست بکش ببین تیزه

باز داره شیر میخوره   تا حالا دستمو کلا تو دهنش نکردم ولی واسه اینکه ببینم واسه دندونه یا ن حتما امتحان میکنم.واسه اینکه درد لثه هاش کم بشه کمتر اذیت بشه چیکار کنم واسش؟

این نیز بگذرد .. 
منکه از خدامه ولی بهداشت میگه نههههه بهش ندی بده فلانه خداییش سختمه تا خوابم میبره بیدار میشه دیگه و ...

شیر خشک نان خوبه ، منم به پسرم میدادم ، از مسوول داروخانه بپرسی راهنماییت میکنه چه شماره ای بگیری براش ، حرف های مسولین بهداشت رو خیلی جدی نگیر

هوای تو، اجابت عشق است.

اگر زده یه ریزش  بیرونا

من روی لثه هاش چیزی ندیدم فقط خیلی عروسک تو دهنش میکنه و دوس داره لثه هاشو بخارونی ک باباش این کارو میکنه.اول دندون بالا در میاد یا پایین عقبه یا جلو؟

این نیز بگذرد .. 
باز داره شیر میخوره   تا حادستمو کلا تو دهنش نکردم ولی واسه اینکه ببینم واسه دندونه یا ن ح ...

لیسک یا همون لثه یا دندونگیر اینا همش یکی هستا  با اسم مختلف   بده دستش

هویج و استخون بده دسش

مسواک انگشتی

عشق یعنی....من نه   تو ها
لیسک یا همون لثه یا دندونگیر اینا همش یکی هستا  با اسم مختلف   بده دستش هویج و استخون بده ...

دندونگیر داره باید بزارم یخچال ک سرد بشه بش بدم اره هویج و خیارو اینام میدم دستش ولی مسواک انگشتی باید براش بخرم

این نیز بگذرد ..