2777
2789
عنوان

من و زندگيم

315 بازدید | 16 پست

٥ساله عقد هستم شرايط جور نبوده كه برم تو زندگي اين اخيرا مشكلاتي پيش اومد كه تا پاي طلاق اونم دو بار رفتيم خيلي حرمت ها شكسته شد الانم دو طرف با خانواده ها قطع ارتباطيم دفعه اخر دادگاه قرار شد شرايطي تعيين بشه براي مهريه تا جداشيم ولي اون يهو برگشت و گفت زندگي ميكنه الان برگشتيم ولي خب باهام خوبه ميشه گفت مهربونه محبت ميكنه بهم ولي خيانت مجازي زياد داشته هر بارم كه به روش ميزنم باعث ميشه هر چي ديد بگه اين اتفاقات اخير و جنگ ها هم بيشتر بهانه دستش داده كه سرپوش بشه برا كاراش نميدونم چيكار كنم فكر ميكنم فقط دارم خودمو گول ميزنم و اون دوسم نداره برا مهريه اومده مجبوره نميدونم دلم به چي خوشه

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

خودت جواب خودتو میدونی...

فكر ميكنم فقط دارم خودمو گول ميزنم و اون دوسم نداره.

تو توی اون زندگی جایگاه واقعیت رو نداری و احساس خوشبختی نمیکنی. آرامش نداری. جی مهمتر از اینا؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت جواب خودتو میدونی... فكر ميكنم فقط دارم خودمو گول ميزنم و اون دوسم نداره. تو توی اون زندگی ...

اما چيكار كنم نميخوام جداشم مجبورم زندگي كنم دوبار حيرون دادگاه بودم مگه چند سالمه ديگه نميكشم تو اين رفت و أمدا خيلي مشكلات برام پيش اومد از طرفي رفتاراي ضد و نقيضش إزارم ميده چرا باهام خوبه محبت ميكنه

عزیزم دوران عقدت خیلی طولانی شده معلومه کلی مشکل پیش میاد چون الان هم زن شوهرین هم با خانواده زندگی میکنید یکسری اختیاراتتون دست خانواده س نظرات مختلفی داده میشه که همگی اینها باعث دلخوری دعوا و وضعیت کنونی میشه. دنیای مجازی اسمش با خودشه و خیانت نیست به نظرم اگه دوسش داری و اطمینان داری دوست داره بگو عروسی واست بگیره برو سر زندگیت مشکلاتت حل میشه. خوب فکر کن مسله شوخی برداری نیست که هر روز یه بخت عوض کنی گوشت روی حرفهای دیگران ببند با دل و عقلت انتخاب درست و انجام بده

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
عزیزم دوران عقدت خیلی طولانی شده معلومه کلی مشکل پیش میاد چون الان هم زن شوهرین هم با خانواده زندگی ...

يكطرف اينه كه اگه دوسم داشت چرا حاضر به جدايي شد تا مهريه اومد وسط شل شد و از طرفي چرا باهام خوبه الان محبت ميكنه اينا اذيتم ميكنه

با خودم فكر ميكنم شايد ميخواسته اوضاع ماليش كه رو به راه شد بگه بسلامت بعدم الان رفته خونه خريده بدون اينكه من ببينم حتي

وای چقدر بد 

من خودم یک بار طعم جدایی چشیدم خیلی بده

ولی حالا ۹ ماهه ک دوباره عقد کردم این بار شوهرم خیلی ماهه ولی خونوادش عوضین اذیت میکنن

منم دوس دارم زودتر عروسی کنم اما پدرشوهر بیشعورم میگه دستم خالیه فلن

نانزدی طولانی واقن زندکیو ب گند میکشه و شانس جدایی رد بالا میبره 

زودتر عروسی کن

اگرم نمیتونید ب هر دلیلی عردسی بگیرید 

ی مسافرت کوچولو برو و برو سر خونه زندگیت عروسی نگیر

زندکیت خیلی مهمتره نزار راحت از هم بپاشه

سختیای بعد جدایی خیلی زیاده 

خدایا از منو زندگیم چشم برندار   
وای چقدر بد  من خودم یک بار طعم جدایی چشیدم خیلی بده ولی حالا ۹ ماهه ک دوباره عقد کردم این با ...

قرار دو ماه ديگه عروسي كنيم خانوادش خيلي اثر دارن روش اون دوس داره منو ببره براي كاراي زندگيمون مشخصه ولي يهو نظرش برميگرده

قرار دو ماه ديگه عروسي كنيم خانوادش خيلي اثر دارن روش اون دوس داره منو ببره براي كاراي زندگيمون مشخص ...

با ی مشاور پس حتما مشورت کن

شوهرتو ببر پیشش

ی جای کار میلنگه ک همش نظرش عوض میشه

با ی مشاور پس حتما مشورت کن شوهرتو ببر پیشش ی جای کار میلنگه ک همش نظرش عوض میشه

الان از يكطرف اينقد خستم كه پاي رفتن براي جدايي رو ندارم از طرفي ميگم بشينم زندگي كنم چه تضمينه اگه برا مهر اومده دو روز ديگه وضعش خوب شد ميگه برو 

الان از يكطرف اينقد خستم كه پاي رفتن براي جدايي رو ندارم از طرفي ميگم بشينم زندگي كنم چه تضمينه اگه ...

میگم ک اگر میخوای اینطور چیزا رو بفهمی از مشاور خانواده کمک بگیر