هی روزگار پدر نازنینم قربونش برم من و برادرم که پیش خدا هستند دورشونبگردم مامان قشنگم سایش سالم بالا سرمون باشه سال های سال همسر مهربون و خواهر برادر های خوبم همگی برام عزیزند شما دوستای نی نی سایتی عزیزم هم برام خیلی عزیز هستید همکیتون را دوست دالم
انشالله سایشون سالم سالهای سال بالا سرتون باشه عزیزم قدر باباتون را بدونید که بی پدری بد دردیه 😢😢
ممنون عزیزم قدر میدونم خیلی جونم براشون در میره هم مامانم هم بابام خیلی وابستم تاجایی که بچه هامم مثل خودم وابستشون شدن واین وابستگی متاسفانه تاثیرات بدی تو زندگیم گذاشته
خدا پدرشماروهم بیامرزه براشون فاتحه میخونم🌸🌸
امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
انشالله سایشون سالم سالهای سال بالا سرتون باشه عزیزم قدر باباتون را بدونید که بی پدری بد دردیه 😢😢
انشالله به حق همین شبای عزیز خدا دامنت رو سبز کنه تو شیرخوارگان علی اصغر خیلی برای دوستای نی نی سایتی دعا کردم برات صلوات فرستادم برا داداشتم فاتحه خوندم
امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن