2777
2789
عنوان

مادرشوهر😥😥

437 بازدید | 29 پست

الان مادرشوهرم و خووهرشوهرم و دخترش با شوهره شوهرخواهرم اومدیم بیرون

رفتیم شاخسی و کلی جا

بعدش رفتیم محلمون شاخی داشت شروع میشد ماشینو پارک کردیم مادرشوهرم داد و بیداد که بریم یجا دیگه اینجا نمونیم

من.دخترخواهرشوهرم.دوتاخواهرشوهر هممون گفتیم نه نمیریم صداشو بالا برد چرا تو محلمون وایمیستین  چراااااا چرا میخواین شاخسی تماشاکنید

گفتیم خب شب تاسوعا بریم خوش گذرونی؟میخوایم توماشین بشینیم شاخسی نگاکنیم خب خلاصه مجبورکرد ک از اونجا بریم حالا هرجا دوس داره میگه پارک کن بشینیم نگاکنیم دخترخواهرشوهرمم میگه نه چراباید اینجا بمونیم اخههه

نمیدونم چیکار کنم دارم از حرص میترکممممم شدید

میخوام منم یکم ب طور نامحسوس مث خودش ادا بدم بفهمه نظرتون چیه؟؟؟؟

شاخسی چیست؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دسته عزاداری

به چه زبونی؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ولش کن دیگه کشش نده معلومه خیلی لجباز و زورگوعه بدتر اعصاب خودت رو خراب میکنه 

بچه ها تركا به دسته ي عزاداري ميگن شاخسِي!كاش دوستان اصطلاحات قوميشونو بكار نبرن!از دوستان ترك اينجا گفته بود ميخام احسان بدم چي خوبه بدم؟مسخرش كردن دوستان منظورشون از احسان نذري بود!