2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 80 پست
ن عزیزم نگرانی نداره هر دردی تو بارداری دیگه هست 😀

آخه شدید بود نتونستم دراز بکشم واسه همین

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا ديگه از اين كارا نكن  الانم استراحت كن چيزي نيست رفع ميشه

ممنون گلم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ماله شما درد داره؟

مال من یکی دوبار درد گرفت،فقط در صورتی باید بری دکتر که شکمت و رحمت منقبض بشه

خواهش گلم ب این زودیم نگران نشو بارداری هزار تا مشکل داره و کمردرد طبیعیه

من واسه هر چیزی استرس میگیرم نگران میشم

ماله شما درد داره؟

منم درد دارم شما هفته چندی

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

نگران نباش منم هم کمر درد شدید گرفتم هم درد پام ک میزد کمرم تیر میکشید،سعی کن بیشتر استراحت کنی یکمم گرمش کن

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
من امشب بیرون راه رفتم اومدم از درد نمیتونستم دراز بکشم تا کم کم 

منم امروز خیلی راه رفتم

ممنون گلم

سعی کن به پشت دراز نکشی 

از شوهرت بخواه آروم ماساژ بده یا خودت کمرت رو ماساژ بده 

به پهلوی چپ بخواب بهتر میشی کم کم 

دراز بکشی چون وزن بچه می افته روی شریان رحمی خوب نیست درسته الان خیلی کوچیکه اما هر چی به پهلو باشی و خون رسانی بهش بهتر بشه بدن خودت هم آروم تره 

گلی اصلا رو کمر دراز نکش خطر داره.بعدم اشکال نداره ک یکم ماساژ بدی.من از بس کمر درد دارم ماساژ میدم تا اروم بشه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
وای بارداری کلش استرسه خدا به هممون رحم کنه 

واقعا آخه اکثرا هم خیلیا ترس میدن 

2790
2778
2791
2779
2792