2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 80 پست
واقعا؟خدا بچه تو حفظ کنه،رو به پهلو.خوابیدن رو وزن بچه اثر داره؟

ممنون عزیزم 

پهلوی چپ بخوابی بهترین حالت برای خون رسانی به جنین هست 

یه کار دیگه اگر بتونی

صبح ها بری بیرون یا اگر سختته پنجره رو باز کنی و نفس عمیق بکشی البته تکنیک تنفس رو از کلاسای بارداری یاد بگیر یا توی نت سرچ کن 

من تهوع های شدید داشتم و چیزی نمیخوردم به جاش چهار مغز ، کره ی بادوم زمینی و میلم هم به شیر خشک می رفت میخوردم 

شاید هفته ای یه بار برنج بقیه رو یه وعده حتما حبوبات مثل عدسی ، ماکارانی، سیب زمینی ، یه وعده هم حتما گوشت کبابی قرمز و سفید 

یا گوشت رو با هویج و سیب زمینی و پیاز و نخود و لوبیا آب پز می کردم ( اینو زیاد میخوردم )

مایعات فراوان و میوه هم هر روز میخوردم اون موقع فصل به و سیب بود دم نوش می کردم 

شاید اینا به دردت بخوره 

خدا روشکر بچم مثل خودم کمبود وزن نداشت😁

با این که باباش خیلی خیلی سبزه ست دخترم روشن تر از من شده 

ولی تنفس عمیق و زیاد نشستن و راه رفتنای درست و کم که خون رسانی به جنین رو بیشتر می کنه جدی بگیر 

😍

نههههه من طی کردم باهاش😂بخاطر بچه ی ثانیه دورشه ازم جفتشونو بیرون میکنم میفرستم خونه باباش😂😂

آفرین به این ابهت  پوشکشونم عوض کنن دیگه نور علی نور میشه  

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  پهلوی چپ بخوابی بهترین حالت برای خون رسانی به جنین هست  یه کار دیگه اگر ...

خداروشکر،حتما ممنون راهنماییم کردی گلم،  من کلا از گوشت و مرغ متنفر شدم همینطور برنج

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
خواهش میکنم😍عزیزم آب گوشت رو بخور حتما  آب ماهیچه

ممنون گلم آره آبگوشت میخورم  

فک کنم تیر کشیدن به علت سیاتیک باشه

نه وزنم داره میره بالا،زیاد فعالیت میکنم فشار زیادی به پاهام میاد 

دکترم گفت طبیعیه

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه