2777
2789

پسر خالم متولد 73

من 77

زمان بچگی تا حدود ده سالگی خیلی وابسته و صمیمی بودیم.

. بعدش دیگ ما قطع رابطه کردیم.

تا زمانی ک من ازدواج کردم

حالا امروز پنجاه روزه ک من قهرم خونه مادرم.

امروز دیدمش بهم گفت شوهرت ادم بی ارزشیه.

لیاقت تورو نداره.ازش جدا شو.

نگران ایندتم نباش.

من حمایتت میکنم.از هر لحاظ ک فکر کنی من پشتتم.و ی نگاه مسخره میکرد

منم دنیا تو سرم چرخید.خون تو چشام جمع شد

بهش گفتم من ب حمایت تو و امثال تو نیاز ندارم.

بعدشم خداروشکر خانوادم هستن.

تو اینقد زرنگی ب فکر خودت باش😒 

من چهارسال با شوهرم زندگی کردم .همه میگن شوهرت ی ادم عوضی بود چرا تحملش کردی چهارسال.

اخ اونا نمیدونن ما تو چ جامعه ای هستیم

من هنوز جدا نشدم این گرگا سگ صفت .اینطور بگن😐

اخ مگ من خودم کم مشکل دارم.

خدایا چرا اذیتم میکنی 

دیگ بسمه.😢😢

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ای بابا

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم. خدا خودش حفظت کنه از شرشون

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
تا جایی ک میتونی سعی کن مشکلتو حل کنی و جدا نشی

مشکلم حل نمیشه😢

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ای خدا متولد هفتاد و هفت چهار سال هم زندگی کردی کی ازدواج کردی ؟؟؟ 

با این سن دنبال طلاق نباش زندگیتو بساز  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
گرگ سگ صفت؟؟؟حیوونای بیچاره 

چ میدونم اعصابم خرابه