2777
2789

پدربزرگم کلی مالو اموال گذاشته 13ساله فوت کرده..مادربزرگم داره ازاموال پدربزرگم استفاده میکنه خونش ک چن میلیارده ماشینش..دوتا خونه دیگ اجاره میده ب اضافه پولای حسابش ک سپردس ماهیانه سود میده.مامان من درامد نداره منم جهاز اینا میخوام.پدرمم ک جدا شده هیچی نمیده.خب چراباید این همه اموال دست مادربزرگ خسیس باشه؟واینک خب من طرف قانونم..منطقی نیس خیلی محترمانه بگی تو امانت داری مالک این اموال نیسی..و سهم مادرمو براش بگیرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.شما نگو.مادرت بره بگه اون خونه هایی که توش نیستی بفروش ازش سهم بده دخترمو بفرستم خونه بخت.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

نه چشمت رو از اون مال بردار خدا برات از راه دیگه میرسونه.میتونی کارکنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

رو شدن نداره حق خودشه همش باهاش صحبت کن تا دلش گرم شه وجراتشو پیدا کنه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

خب مادربزرگتون هم درامدی جز اینا نداره

نمیشه از خونه اش بیرونش کنید یامنبع درامدشو قطع کنید

ازش قرض بگیرید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه.شما نگو.مادرت بره بگه اون خونه هایی که توش نیستی بفروش ازش سهم بده دخترمو بفرستم خونه بخت.

اره باید ب مادرم بگم..من برای خودشم میخوام چون حقشه.شرایط بدی داره مادرش خسیسه نمیده ب دختره خودش خرج کنه.

اره باید ب مادرم بگم..من برای خودشم میخوام چون حقشه.شرایط بدی داره مادرش خسیسه نمیده ب دختره خودش خر ...

اره بگه.مادره بالاخره غریبه که نیست

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
اره باید ب مادرم بگم..من برای خودشم میخوام چون حقشه.شرایط بدی داره مادرش خسیسه نمیده ب دختره خودش خر ...

صحبت کنید باهاش اگه نداد قانونی اقدام کنید اگه حقوق از پدر بزرگت داره به مادرت هم میرسه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

اول اینکه ارث پدری مادرت هست بانو تو حق و حقوق حهازت مبخای از ارث مادرت بدست بیاری واسه همین پاتو کردی تو کفش 

و دوم اینکه  جهزیه به عهده ی پدرت هست  تو نمیتونی مادر بزرگت  از خونه و اموالی که شوهرش براش ساخته بیرون کنی  بالاخره زحمتش کشیده خارج از ارث تا به هدف خودت برسی خونواده مادر منم با مادر بزرگم همچین کاری کردند بیچاره مادر بزرگم با. اشک خونه رو ترک کرد خونه ی که اون همه خاطره با شوهرش داشت!! یکم دلسوز باش

و پدرت وظیفه اش هست که حقتو بده زورت میرسه به بابات برسه خودت نمیتونی حقتو بگیری تز پدرت گیر دادی مادر بیچاره ات! وقتی طرف قانونی حقت قانونی از پدرت بگیر نه چشم به اموال مادرت داشته باش

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اره بگه.مادره بالاخره غریبه که نیست

اره نمیخوام با دعوا باشه.باید ب مادرم بگم خودش بازبونش ه.داییام و خاله هام پولدارن زرنگن دیگ..میگن ب درک ک شرایط اونا بده بزار قیمت خونه هی بره بالا برا ما سرمایه بشه حالا خواهرمون میمیره ب ما چه