2777
2789
عنوان

ب مادرم میگم ارث پدرتوبگیر میگ روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست

ولا یه عمر مادربزرگت کنار شوهر بوده نخورده نپوشیده تا این پول ها جمع شدند حالا اخر عمری نوش جونش داره استفاده می کنه تا وقتی زنده هست

بدبخت زن هاا وقتی شوهرشون فوت می کنه عروس هاشون یا نوه هاشون دنبال مال و اموالشون هستند هیچ وقت نشد یه روز خوش پول خرج کنند

اول اینکه ارث پدری مادرت هست بانو تو حق و حقوق حهازت مبخای از ارث مادرت بدست بیاری واسه همین پاتو کر ...

برا جهاز فقط نمیخوام.برا مادرم میخوام.میخواد ماشین بخره..شما فک کن مادرم میخواد ماشین بخره.پدرم چیزی نداره بگیرم ازش..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا جهاز فقط نمیخوام.برا مادرم میخوام.میخواد ماشین بخره..شما فک کن مادرم میخواد ماشین بخره.پدرم چیزی ...

ببین ابجی اینحوری نمیشه مادر بزرگت  باید باهاش حرف بزنی بگو مادری من پول جهاز میخام ندارنزرنگ باس برو تو جلدش عزیزم😉 تو خونش بچرخ دور برش باش اینطوری نمیشه اخه دلشم بشکنه گناه داره بخدا دیدم نمونشو بچه هایی که باعث شدند اونطوری بشه باور کن خیرشو ندیدند خیبیییلیییی نرم پیش برو

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
ببین ابجی اینحوری نمیشه مادر بزرگت  باید باهاش حرف بزنی بگو مادری من پول جهاز میخام ندارنزرنگ ب ...

جهازم حالا خودم یجور سرو تهشو هم میارم.ولی اون خیلی خسیسه مامانم ماهیانه 600 700میدن بش.الان کارگر 1500میگیره.همیشه لباسای کهنه ی منومیپوشع..منک سهمی نمیگیرم الان..بیشتربرا خوده مادرم میخوام.خودش بمن گف اگ جهیزیتو نرسوندی میتونم از ارث پدرم یکم اضافه کنم..ن اینک من براخودم اون همه پولو بخوام ..

جهازم حالا خودم یجور سرو تهشو هم میارم.ولی اون خیلی خسیسه مامانم ماهیانه 600 700میدن بش.الان کارگر 1 ...

میفهمم چی میگی ولی میگم به نرمی پیش برو دل مادر بزرگت نشکنه 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اره همون میگم زشت نباشه فلان...13ساله براهمین هیچی نگفتیم

ان شالله خیر باشه و بخوبی پیش بره ولی تاحالا بهش نگفتید شاید اگه گفته بودید بهش که ما نیاز داریم خودش دلش رحم میمد بهتون میداد درسته

ان شالله خیر باشه و بخوبی پیش بره ولی تاحالا بهش نگفتید شاید اگه گفته بودید بهش که ما نیاز داریم خود ...

اره.باز با بزرگترا مشورت میکنم..ببینم خودشون نظرشون چیه..بعدش..

والا مادر من 8 سال پیش پاشو کرد تو یه کفش و با جنگ و دوا ارث پدریشو گرفت ولی ذره ای خودش ازش استفاده نکرد و از همون سال به بعد هم کلی بلا و مصیبت سر خونوادمون اومد.هنوزم داریم جور این کار مامانمو میکشیم.اگه مامانت میخاد ارثیه شو  بگیره بدون جنگ و دوا جوری که همه راضی باشن