2777
2789
عنوان

مامانا🔊بی حسی بهتره یابیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌بی حس بودم‌خداروشکرراضی بودم تاسه چهارساعت سرمو‌همونجوری‌ک‌پرستارا تاکید کردن بالا نیاوردم اصلانم ...

من ‌حس‌میکردم‌ک شکمم‌تکون میخوره موقع عمل ولی اصلا دردی احساس‌نکردم وقتی کم‌کم‌بی‌حسی رفت‌کم‌کم‌درد هم اومد

بی حسی بودم  عالی بود  لحطه تولد بچه سرحال بودم اومدم تو بخش سرحال بودم تا ۵ ساعت بی ح ...

پس میگن نبایدبالشت بزاری

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
سردرد برا بی حسی از کمره وااااااای نگوووووووووو من اوضاعم وخیم بود آرزو مرگ داشتم از سردرد

منم. یه هفته سردرد وحشتناک که به مرگم راضی بودم. الان میترسم باز سردردم تکرار شه کاش بیهوشی بزنن برام

پس میگن نبایدبالشت بزاری

اره میگن😶 من که از ریکاوری اومدم اینقدر گشنه بودم یه شیرینی خامه ای هم خوردم🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره میگن😶 من که از ریکاوری اومدم اینقدر گشنه بودم یه شیرینی خامه ای هم خوردم🤣🤣🤣

😅😅😅تاچندساعت نبایدبالشت نزاریم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
من بی حسی بودم باز بچه رو همون لحظه نشونم ندادن😕

اونا دیگه کی بودن  ....

دکتر بیهوشی به من گفت بدی بیهوشی اینه که اول خواهر شوهرت میبینتش نه خودت  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من فکرکردم برابی هوشیه😅😅

من هر دو رو تجربه کردم هیچ عوارضی واسه من نداشت ولی بی حسی چون توی اتاق عمل صدای گریه بچه رو میشنوی حس شیرینیه امپول توی کمرم اصلا حس نکردم درد به تدریج شروع میشه بر عکس بیهوشی که تا بهوش اومدم درد زیاد عمل اومد سراغم