2777
2789

اقا ما ي فاميلي داريم چشم لامصبش معروفه

١٣ به در اومد پيش خونواده ما بعد گفت خداروشكر چقدر هميشه باهميد چقدر باهم خوبيد

شب نشده ٢ تا از دختر دايي هام ك هميشه با هم خوب بودن دعوا كردن در حد كتك كاري پيرو اون زندايي هامم بحثشون شد كلا پاچيديم بهم

ي بارم رفتيم دم خونشون گفتيم ما ديرمونه بريم ديگه گفت شما با اين ماشينتون زود ميرسيد(ماشين ٢٠٦ 😐)اقا استارت زديم ديگه ماشين روشن نشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه باریه تاپیکی دراین موردزدم.بهم گفتن خودت حسودی واهل چشم زدم که اینا میگی😳😳

نه واقعاچشم زخم وجودداره وبدترین اتفاق هاباچشم زخم می افته خیلی من ازچشم زخم میترسم

من دخترعمه دارم پسرامون همسنن، هردوهم بدغذان، تا الان دوبار پیشش به بچم غذا دادم، اونم برعکس موقع های دیگه ،خوب خورده، همون روز یه بلایی سرش اومده

مثلا پسرمن یه لقمه بخوره اونم میفته دنبال پسرش بهش غذا بده و هی میگه ببین ایدین خورد😑

دیشبم خونه من بود وقتی رفت گلاب ب روتون به پسرم به زور یکم غذا داده بودم همشو بالا اورد

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞

موهام  .همسایمون روز عروسی خاهرم گفت موهات چ فر پرپشت بلنده دقیقا ب  یک هغته نرسید مشکل کلیه بدجور زمین گیرم کرد لاغر شدم بی دلیل موهام شروع کرد به ربخت شدید کچل شدم دیگه الان 

واه واه الانم کل زندگیشو زنش ادامه میده توی اینستا . اخه چه کاریه هی میرن عکس میذارن ؟

اره والا از همون اولین روزی که مرد همینطوری کلیپ میسازه میزاره حالا ما بودیم یجوری حالمون بد میشد افسردگی میگرفتیم.چطوری دل داره اینستا رو باز کنه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55