2777
2789

دختر عمه های من برازجونن هم طبیعی انجام دادن هم سزارین .رسیدگیشونم معمولیه ولی خوب بیمارستان تامین اجتماعیه بیشتر واسه همین میرن که هزینه نیوفته البته صد در صد از بیمارستان گنجی بهتره

دختر عمه های من برازجونن هم طبیعی انجام دادن هم سزارین .رسیدگیشونم معمولیه ولی خوب بیمارستان تامین ا ...

سلام عزیزم ممنون از جوابت..بیمارستان بهتر از اینم هست توی برازجون؟؟؟اخه من اینجایی نیستم نمیشناسم کسی رو بپرسم...نمیدونین چه دکتر و مامایی خوبه بگیرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنون از جوابت..بیمارستان بهتر از اینم هست توی برازجون؟؟؟اخه من اینجایی نیستم نمیشناسم کس ...

عزیزم دوتا بیمارستان بیشتر نداره برازجان.گنجی و مهر.البته بیمارستان ۱۷ شهریور هم هست که دیگه توش عمل انجام نمیشه و فقط تعدادی دکتر میشینن واسه ویزیت.بیمارستان مهر بیمارستان تخصصی زنان و زایمان هست که مال تامین اجتماعیه و خوب قطعا واسه زایمان اونجا بهتره تا بیمارستان گنجی

کاری به هزینه اش ندارم فقط برام مهمه خوب باشن

اگه میخوای زایمان کنی فقط برو مهر.چون تخصصی زنان زایمانه گنجی خوب نیست در حال حاضرم دکتر پورشیخی و دکتر پورملا از بقیه میگن بهتره

خیابون بیمارستان کنار ساختمان پزشکان پارس.طبقه ی بالای مطب دکتر عزیزی ۳۴۲۲۶۰۴۰ .لیلا گرمسیری

دست دردنکنه عزیزم ...ببخشید من هی سوال میپرسم چون بچه ی اولمه تجربه ندارم ..میخواستم بدونم اگه بخوام این ماما رو بگیرم برای روز زایمانم؛ باید جداگونه بهش پول بدم؟یا با بیمارستان قرارداد دارن خودشون

دست دردنکنه عزیزم ...ببخشید من هی سوال میپرسم چون بچه ی اولمه تجربه ندارم ..میخواستم بدونم اگه بخوام ...

نه مامای خصوصی هستن باید خودت پول بدی باهات بیاد بیمارستان .شما واسه مراقبت هات برو پیشش و بعدم بگو که میخوای باهات بیاد بیمارستان بهت توضیح میده.خود بیمارستان که اگه دفترچه تامین اجتماعی داشته باشی هزینه ای نداره.واسه زایمان طبیعی حتما خودت ماما ببر خیلی بهت کمک میشه راحت تری