2777
2789
عنوان

رحم اجاره اي

11086 بازدید | 155 پست

يه كمك فكري ميخواستم ، خانواده شوهر من خيلي رفت و آمدين هفته اي چند بار ميبينمشون حتي خاله ها و عمه هاشم ميبينم الان بخاطر يسري مشكل (لطفا نپرسين) ميخوام رحم اجاره اي بگيرم و نميخوام بفهمن ، چيكار كنم؟ الكي بگم حاملم ؟ شكمم و چيار كنم😩😩😩 بخدا كلافه شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه تلاشتو کردی نی نی بیاری؟؟؟

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

ی مدت با شوهرت برین مسافرت

اولاشو ک تا 4 ماه اول بگو باردارم دو تا عگق بزن و تمام و ادا ویارو در زیار

بعد 2.3 ماه اخر برو ی مدت دوردستشون بگو حال روحیم خراب شده و این حرفا

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

سلام.

منم هم رحم اجاره کردم

اول اینکه خودت هم حامله میشدی تا چند ماه مشخص نبود.

بعد هم خیلی ها هستن تا 7 ماهگی هم خیلی مشخص نمی کنه

موردی که من داشتم برای اجاره رحم تا 7 ماهگی یه جوری بود که آزمایش و سونو و ... همه نشون میداد حامله است و پیشرفت و رشد جنین و ... اینها. اما شکم نداشتم یه وقتهایی دلشوره می گرفتم.

اما بعد از 7 ماهگی کمی مشخص شد 

می تونی اون دو ماه آخر اگه میشه بری یه جایی مثلا بگید ماموریت . یا مثلا بگی استراحتی پیش بستگان.

دو ماهه خیلی زیاد نیست. توکل به خدا

انشاله یه مورد اجاره خوب برات پیش بیاد و انتقال بگیره و حاملگی به خوبی سپری بشه و 

و التماس دعای شدید دارم.

الان برای بار دوم دوم اجاره رحم هستم. دعا کنید.

ی مدت با شوهرت برین مسافرت اولاشو ک تا 4 ماه اول بگو باردارم دو تا عگق بزن و تمام و ادا ویارو در زی ...

مشگلم باهوشون اينه كه خواهر شوهرم خيلي تيز و فوضوله سريع ميفهمه اگه نرم بيام، خواهرم ميگه شكم مصنوعي بزار ميترسم دست بزارن روش بفهمن ، بگم استراحت مطلقم بخوابم خونه زايمان و چيكار كنم 😫😫😫😫 ده بارم جلوم گفتن اصلا به رحم اجاره اي و تخمك و اسپرم اهدايي اعتقاد ندارن