2777
2789
درسته ، خوبیه سن کمتر اینکه ازت حساب میبرن 😅به حرفت میکنن سریع ، برای من همین بوده، ناز ادمم میخرن& ...

اره اينطور هس. ولي فك نكنم تو رابطه بلند مدت اينحور بشه بالاخره اونم مرده ديگ اقتدار داره. بيشتر جنبه فان و راحتيش مدنظرم بود نه اينكه بخام طرفو كنترل كنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چرا دخترا اعتماد بنفسشون بالاست مخصوصا وقتی داغون تر و زشت تر میشن  دوستم مطلقه است ۳۴ ...

من ٢٦ سالمه شوهرم ٣٨ 

نا اميد شدم 😂 تازه شوهرم ميگه ٢٥ بودي گرفتمت سنت داره ميره بالا

اخه دوس دخترش ١٩ ساله بوده 😡🐮

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
من ٢٦ سالمه شوهرم ٣٨  نا اميد شدم 😂 تازه شوهرم ميگه ٢٥ بودي گرفتمت سنت داره ميره بالا اخه دو ...

عزیزم مشکلی از جهت اختلاف سنیتون ندارین؟ـمن خودم دوست دارم بزرگتر باشه شوهر اینده اپ ولی مامان بابام اصلا موافق نیستن

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
هرجام بگی میگن پسرباید ۵ تا ۷ سال بزرگ باشه من ک بدم میاد راحت نیستم . خوشوقتم افتابگردون

تو چن سالته عزيزم؟ دليل حرفشون  اينكه پسراي سن پايين اكثرا پول و پله و درامد و شغل خوب ندارن. ولي خب baggage كمتري ام دارن. زخم خورده إن تا رابطه و خاستگارياي مختلف و كلي چرت و پرت ديگ هم نيستن. اگه مسئوليت پذير و خوب باشع چرا ك نه؟ منطقي نيس فقط بزرگتر 

عزیزم مشکلی از جهت اختلاف سنیتون ندارین؟ـمن خودم دوست دارم بزرگتر باشه شوهر اینده اپ ولی مامان بابام ...

مشكلمون از نظر سن نيست

خيلي خوب بوديم رابطمون عالي بود ولي من حامله شدم شوهرم خيلي حساس شد هي ميگفت خونه داريتو بهتر كن بهونه ميگرفت بعد هي ميگفت اگه خيانت ببينم ازت همين الان طلاقت ميدم با ١٠ تا بچه خلاصه يهو تبديل شد به يه آدم شكاك و بي منطق منم ني ني مو سقط عمدي كردم متاسفانه و بعدش رفتم واسه طلاق

اما شوهرم طلاق نميده حاضره هركاري كنه فقط جدا نشم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
تو هرچی دوست داری همونو انجام بده

نه خب بالاخره خوبه ادم نظر بقیه و تجربه هارو بشنوه

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️