2777
2789
تو چن سالته عزيزم؟ دليل حرفشون  اينكه پسراي سن پايين اكثرا پول و پله و درامد و شغل خوب ندا ...

من ۲۵ سالمه مشاوره های روانشناسیم میگن بزرگتر باشه تعجب میکنم . همه چی ک ب بزرگی سن نیست 

واییی 😂😂😂😂 شوهرت در نوع خودش شووگر ددی بوده 🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره واقعا تازه مادر شوهرم همش ميگه من سن تو بودم ٣ومين بچه رو زاييدم 😂😂

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشكلمون از نظر سن نيست خيلي خوب بوديم رابطمون عالي بود ولي من حامله شدم شوهرم خيلي حساس شد هي ميگفت ...

ای بابا ـالان حامله نیستی یعنی ؟ این تایم زمانی تو امضاتون چی میگه پس ـچی شد یهو همسرتون این شکلی شدن خب ؟

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
واییی 😂😂😂😂 شوهرت در نوع خودش شووگر ددی بوده 🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مردم از خندههههه

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
من ۲۵ سالمه مشاوره های روانشناسیم میگن بزرگتر باشه تعجب میکنم . همه چی ک ب بزرگی سن نیست 

خب اخه اينجا ايرانه كشور اسلامي و مردسالاري مجبورن همينو بگن ديگه كه فرهنگ مردسالاري به تدريج از بين نره. كلي ام توجيه ميكنن 

اره ولی نذار تجربه ها و نظراتشون اینستال بشه تو ذهنت 

اوووو نه دیگه در این حد 

اره 

ای بابا ـالان حامله نیستی یعنی ؟ این تایم زمانی تو امضاتون چی میگه پس ـچی شد یهو همسرتون این شکلی شد ...

دلم نمياد تيكر بارداريمو بردارم نه حامله نيستم ٦ هفته پيش سقط كردم

نميدونم يهو گفت مادر خوبي نميشي ولي من بهترين پدر دنيام

دلم نمياد تيكر بارداريمو بردارم نه حامله نيستم ٦ هفته پيش سقط كردم نميدونم يهو گفت مادر خوبي نميشي ...

یا خدا این چه حرفـــیه اخه ://// 

انقد مرد سالار بودن وضعمون اینه دگ 

دقيقا. فك ميكنن به زن حقوق و اهميت كمتري بدن برد كردن . در صورتي كه بري ليست شاد ترين (كمترين تعداد افسرده) كشورارو ببيني مثل دانمارك اونايين كه توش به حقوق زن و حقوق كودك بهاي بيشتري ميدن. اونقدي كه اونا به حيوون خونگياشون حقوق قائلن بعضيا تو ايران واسه زنشون حقوق قائل نيستن . همين بخدا باعث پيشرفت مرداشونم شده

یا خدا این چه حرفـــیه اخه ://// 

اره مادر خوبي ميشدم به شرط اينكه لباساشو اتو كنم هر روز ٢ وعده غذاي انچناني بپزم با دوستام بيرون نرم تنها رانندگي نكنم... در هفته بيشتر از يبار خونه مامانم نرم

نميدونم اينا چه ربطي به مادر شدنم داشت

اره مادر خوبي ميشدم به شرط اينكه لباساشو اتو كنم هر روز ٢ وعده غذاي انچناني بپزم با دوستام بيرون نرم ...

الان چ‌طوریه  یه اوضاع؟