2777
2789
جدي؟ من اصن با بزرگتر نميتونم صميمي شم و احساس راحتي كنم. تو ميتوني؟

اره با کوچیکتر حس برادری دوستی عادی دارم ترسی هم ندارم نه ترسی نه حسابی نه تکیه گاهی ، نه میل جنسی ، هیچی😐😐😐😣 ولی بزرگتر 😍😍😍😍😍

مرد باید مرد باشه اقا نه یه پسر کوچولو :/ من خودم اختلاف سنی زیاد دوس دارم 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره با کوچیکتر حس برادری دوستی عادی دارم ترسی هم ندارم نه ترسی نه حسابی نه تکیه گاهی ، نه میل جنسی ، ...

دقیقااااا

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
منو شوهرم ۷سال فاصله سنی داریم  ولی واقعا خیلی جاها بچس😑خودشم میگه تو ۱۷ سالته ولی اندازه یه ...

بنظرم سن نسبیه ـبیشتر باید به سن عقلی نگاه کرد که تو صحبتا و رفت و امدا مشخص میشه

اره با کوچیکتر حس برادری دوستی عادی دارم ترسی هم ندارم نه ترسی نه حسابی نه تکیه گاهی ، نه میل جنسی ، ...

اره خب اينم هس. ولي من خيلي واسم مهمم بتونم با طرف open up كنم مثل يه دوست صميمي . وگرنه نميتونم ارتباط بگيرم حالا طرف چقد مسئوليت پذير و اقا باشع . واسه همين ميگم ادما خيلي متفاوتن 

نه تو دانشجویی؟

هنوز نه ـمنتظر حوابام

اره خب اينم هس. ولي من خيلي واسم مهمم بتونم با طرف open up كنم مثل يه دوست صميمي . وگرنه نميتونم ارت ...

درسته ، خوبیه سن کمتر اینکه ازت حساب میبرن 😅به حرفت میکنن سریع ، برای من همین بوده، ناز ادمم میخرن