2777
2789
عنوان

پدرشوهر😟

537 بازدید | 22 پست

پدرشوهرم خلافکاره تازگیاشوهرموبرمیداره دوتایی میرن بیرون اخه وسیله نداره هروقتم میپرسم کجامیرین میگه بابام کارداره یامیره یکیوببینه شوهرم نمیتونه ازحرفش دربیاد چجوری باهاش حرف بزنم؟باشوهرم نمیخام باپدرشوهرم باشه چون اون ادم باشخصیتی نیس شوهرمم توکاراش دخالت نمیداد ولی این سری هرجامیره میگه منوببر یابریم و...

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

باباشه و احترامش واجب😐

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباشه و احترامش واجب😐

درک نمیکنم حرفتونو

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
شما هم برو 

نمیشه که الان رفتن 😟

نگرانیتون کاملا منطقیه اما متاسفانه رابطه پدر فرزندی رو نمیشه قطع کرد

نمیخام قطع رابطه کنن فقط دوس ندارم پشت کارای پدرش باشه چون خجالت میکشم اگه بابامینابفهمن خیلی بدمیشه😭

مواد فروشه؟

😩😩

در هرصورت باید قیام کنی‌ ضایع میشی  ولی جلوی فاجعه گرفته میشه

ینی بهش رک بگم ؟؟؟؟