adelayt مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان پدرشوهر😟 | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 22 پست پدرشوهرم خلافکاره تازگیاشوهرموبرمیداره دوتایی میرن بیرون اخه وسیله نداره هروقتم میپرسم کجامیرین میگه بابام کارداره یامیره یکیوببینه شوهرم نمیتونه ازحرفش دربیاد چجوری باهاش حرف بزنم؟باشوهرم نمیخام باپدرشوهرم باشه چون اون ادم باشخصیتی نیس شوهرمم توکاراش دخالت نمیداد ولی این سری هرجامیره میگه منوببر یابریم و... بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/06/17 | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 اره؟؟؟ببین مراقب شوهرت باشاااا،یوقت با هم میگیرنشون شوهرتم شریک جرم حساب میشه ها،بدبخت می ... چیکارکنم بحرفم گوش نمیده جبهه میگیره خیلی ناراحتم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 جلوشوبگیرولی یکم باسیاست البته فقط یکم☺ میشه یه راهکاربدین؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
pinkkkkk عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 7334 چیکارکنم بحرفم گوش نمیده جبهه میگیره خیلی ناراحتم حق داری نگران باشی،شوخی بردار نیست که این موضوع،شوهرت دربرابر تو مسولیت داره نباید هرکاری که دلش میخواد انجام بده 🧿
منوعشقموپسرامون عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1599 اگه پدرشوهرت بامرامه و در صورت گیر کردن ازارش به شوهرت نمیرسه بیخیال باش خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
00sara69 عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 8826 میشه یه راهکاربدین؟ بهش بگونمیخام مثله بابات خلافکاربشی وبشی شریک جرمش زندگیمون ازهم بپاشه....اگه دوباره تکرارکردودست بردارنبودتهدیدش کن به خونه بابات دیگه ازاین بهترمخم نکشیدببخش😊
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 بهش بگونمیخام مثله بابات خلافکاربشی وبشی شریک جرمش زندگیمون ازهم بپاشه....اگه دوباره تکرارکردودست بر ... مرسی که راهنماییم کردی بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜